Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

THUS

Karl DecréHouten wenskaarten, juwelen & illustraties

Ik maak van alles uit hout, kurk, bamboe of ander natuurlijk materiaal. Dat kunnen wenskaarten, juwelen, verlichting, en dergelijke zijn, maar ook gepersonaliseerde objecten.

Als mijn ontwerpen in complete harmonie opgaan met hun omgeving, beschouw ik ze als geslaagd. Dat gevoel wil ik doorgeven aan de eigenaars of toeschouwers van mijn creaties.

Bekijk alle producten van THUS

Wat is de rode draad in je werk?

Figuren, thema’s, woorden, ... ontdaan van alle ballast en omgevormd tot speelse, unieke en persoonlijke eenvoud.

Waar krijg je de beste ideeën?

Mijn beste ideeën ontstaan niet zelden onderweg. In de bus of wandelend op straat observeer ik gebouwen, interieurs, voorwerpen of kledij. In mijn fantasie herleid ik dat alles tot pure geometrische vormen, waarna ik het in gedachte terug ga opbouwen of aanpassen. Mijn voortdurende zoektocht naar harmonieuze gehelen zorgt ervoor dat ik dikwijls plots de meest uiteenlopende voorwerpen toch als één geheel zie.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Victor Horta.

Wat wou je worden als kind?

Popster.


Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik werk graag in team aan totaalprojecten. Zo maakte ik samen met vrienden, muzikanten en onze kinderen, een kindermusical en 2 kinderboeken. Daaruit ontstond ook mijn engagement uit voor het project van de Palestijnse circusschool.

“Mijn voortdurende zoektocht naar harmonieuze gehelen zorgt er dikwijls voor dat ik de meest uiteenlopende voorwerpen toch als één geheel zie.”

Gepost op 30/03/2017
Stuur THUS een bericht

Producten van THUS