Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Surpreasy

Katrien MelisHouten accessoires

Het begon allemaal met een snijplotter en een borduurmachine. Van leuke muurstickers tot bedrukte t-shirts tot doopsuiker, alles was mogelijk. Mijn passie lag echter meer bij natuurlijke materialen en zo kwam er ook een lasertoestel bij waar ik nu veel houten producten mee maak. 

Van kindsbeen af had ik twee interesses - dieren en creatief bezig zijn. De eerste tien jaar van mijn leven heb ik me in de dierenwereld gestort maar door gezondheidsredenen moest ik daar weer een stapje achteruit in zetten en kwam mijn andere passie weer naar boven. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en hou ik me dagelijks bezig met het ontwerpen en creëren van (houten) spulletjes en hebbedingetjes. 

Hoofdzakelijk luister ik naar de klant en werk ik zijn wensen uit tot een uniek gepersonaliseerd product. Indien er ruimte vrij is voor wat anders werk ik mijn eigen ideeën uit. Dan valt er iets tofs uit de bus en wanneer dit dan aanslaat bij het publiek is mijn missie geslaagd.

Sta je ook zelf in voor de productie of besteed je dat uit?

Alles gaat door mijn eigen handen. Ik sta graag dicht bij mijn producten en wil graag de kwaliteit bieden die de klant verwacht.

Wat is je ambitie als ontwerper?

Tevreden klanten is alles wat je nodig hebt.

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Een glimlach van de koper zegt meer dan duizend woorden.  

Welke grote droom koester je?

Dat ik figuurlijk nog wat kan doorgroeien en misschien later kan deel uitmaken van een team.

"Do more of what makes you happy!"

Gepost op 30/11/2018
Stuur Surpreasy een bericht