Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Stylish Cover

Cathy RoelandtsKussens & covers voor meubels

Ik maak hoezen voor meubels. Het idee is dat je je interieur helemaal kan vernieuwen door een paar zeer bijzondere hoezen over bestaande meubelstukken te trekken. Zo geef je een ouder meubel een nieuw leven of creëer je een nieuwe sfeer.

Decoratie is mijn passie. Het idee om hiermee te starten kwam nadat ik een feest gaf voor familie en vrienden en mijn interieur anders wou opstellen. Ik heb toen zelf ‘covers’ gemaakt om over bepaalde meubelstukken te trekken. Het eiland in mijn keuken werd een buffettafel en tafels werden de plek om spullen op te bergen onder de covers. Het resultaat was zo leuk en efficiënt dat ik het verder heb uitgewerkt.

Vandaag worden de covers gemaakt uit zeer creatieve en exclusieve stoffen. Nu heb ik al meerdere klanten kunnen blij maken met covers voor meubels die anders niet meer gebruikt zouden worden. Ik besteed het maken van de hoezen uit aan een gespecialiseerd Belgisch atelier. Het product is van hoge kwaliteit zodat het lang mee kan gaan. 

Welke stap vind je het leukst?  

De creatie! Ik hou van het kiezen van de stoffen in functie van het seizoen of het feest dat je gaat organiseren.

Wat is je ambitie als ontwerper?   

Dat iedereen de reflex heeft om oudere meubels een tweede leven te geven.

Wat is de rode draad in je werk? 

Bestaande meubels een tweede leven geven door ze anders aan te kleden, zonder dat het echt opvalt. De hoes wordt een geheel met je meubel.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?  

Ik heb veel bewondering voor Axel Vervoordt en Albert Vandevelden. 

"Ik geef bestaande meubels een tweede leven door ze anders aan te kleden, zodat je in één oogwenk een nieuw interieur hebt."

Gepost op 05/09/2017
Stuur Stylish Cover een bericht