Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Stukske Geluk

Donnie Betekenisvolle geschenken

Een paar jaar geleden, tijdens een kleine 'dertiger'-crisis kon ik mijn creatieve drang niet meer negeren. Ik droomde ervan om mijn dagen te vullen met vormgeving, kleur en ontwerpen. Ik werkte toen nog voltijds dus besloot ik om een avondcursus grafisch ontwerp te volgen. Hierna nam ik de grote stap om er volledig voor te gaan en nam ik ontslag. Dat was één van de beste beslissingen van mijn leven. 

Ik maak illustraties, geboortekaartjes op maat, originele wenskaarten en leuke objecten voor kinderen. 's Avonds droom ik van nieuwe ontwerpen maar ook van reizen want musea en boeiende plaatsen geven me vaak inspiratie.

Met Stukske Geluk wil ik de wereld een stukje mooier maken. Ik wil iets dat mooi is vorm geven. Het blijven creëren van accessoires voor kinderen is een passie die ik verder wil doen groeien. Ons motto is: 'to make life beautiful', en dat vat het mooi samen! 

Bekijk alle producten van Stukske Geluk

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Als het een glimlach op mijn gezicht tovert  

Wat is de rode draad in je werk?

De kleur moet juist zitten. Ik kan eindeloos twijfelen over twee verschillende kleurtinten. Het geheel moet gewoon kloppen. Ik heb een zwak voor wol, hout en mooi papier. 

Waar krijg je de beste ideeën?

Ik ben een natuurmens. Ik kan enorm genieten van bloemen en planten en van de seizoenen te zien veranderen. Dikwijls komt inspiratie deels uit de natuur.

Welke grote droom koester je?

Een plek vol zelfontworpen Fin en Stip producten, met mooie kleuren en kwaliteitsvolle grondstoffen, waar klanten niet weten wat te kiezen.

"Stukske geluk. Een handgemaakte collectie van unieke geschenken voor bijzondere momenten."

Gepost op 18/01/2018
Stuur Stukske Geluk een bericht

Producten van Stukske Geluk