Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Stukske Geluk

Donnie Betekenisvolle geschenken

Stukske Geluk ontstond in mijn hoofd tijdens de Covid pandemie. Er waren een paar momenten, waarop een standaard cadeautje simpelweg niet voldeed. 

Een pasgeborene met een moeilijke start, een uitgezaaide tumor, een onverwachte ziekenhuisopname. Het ging allemaal gepaard met heel veel eenzaamheid, afstand en een verre ‘ik hoop dat jullie het goed stellen’. Hoe steek je op zo’n moment iemand een hart onder de riem, als zelfs een knuffel niet meer mag?

Mijn persoonlijke nood aan een klein houvast, een goede fee om te waken over diegenen die ik lief heb,  werd groter en groter. En zo ontstond het idee voor Stukske Geluk.

Stukske Geluk is de thuisbasis van goede feeën, geluksbrengers en sterrenstof. Betekenisvol moois voor bijzondere momenten. Met een grote liefde voor all things handmade en ambachtelijk.

Mijn liefde voor de natuur brengt me ook bij duurzame geschenken produceren. Ik gebruik FSC of gerecycled papier en enveloppen voor de wenskaarten, en duurzame materialen zoals hout, vilt, glas en keramiek.

Bekijk alle producten van Stukske Geluk

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Als het een glimlach op mijn gezicht tovert  

Wat is de rode draad in je werk?

De kleur moet juist zitten. Ik kan eindeloos twijfelen over twee verschillende kleurtinten. Het geheel moet gewoon kloppen. Ik heb een zwak voor wol, hout en mooi papier. 

Waar krijg je de beste ideeën?

Ik ben een natuurmens. Ik kan enorm genieten van bloemen en planten en van de seizoenen te zien veranderen. Dikwijls komt inspiratie deels uit de natuur.

Welke grote droom koester je?

Een plek vol zelfontworpen Fin en Stip producten, met mooie kleuren en kwaliteitsvolle grondstoffen, waar klanten niet weten wat te kiezen.

"Stukske geluk. Een handgemaakte collectie van unieke geschenken voor bijzondere momenten."

 
Gepost op 18/01/2018
Stuur Stukske Geluk een bericht

Producten van Stukske Geluk