Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

studio JAR

Roselyn Tan & Jan NickmansWoonaccessoires, meubels & meer

Elke minuut van de dag zijn we bezig met het ontwerpen en maken van nieuwe producten.

Wij, Roselyn en Jan, hebben samen studio JAR opgericht. Roselyn is een architecte en ontwerpster uit Melbourne met Maleisische roots. Jan is Belg maar groeide op in Johannesburg.  Toen we samen naar Leuven verhuisde zijn we gestart met studio JAR. Heel snel merkten we dat mensen in onze omgeving geinterresseerd waren in de producten die wij ontwerpen.

studio JAR creëert slimme, simpele en eerlijke handgemaakte producten. We delen een passie voor design, eten, koffie en alles dat met de natuur te maken heeft.

Bekijk alle producten van studio JAR

Omschrijf stapsgewijs het proces van idee tot afgewerkt product. 

studio JAR werkt met mensen die een uniek verhaal willen realiseren. We maken vaak schetsen met de mensen samen en zo bouwen we het verhaal. We gebruiken simpele en natuurlijk materialen. Van onze favoriete producten maken we dan meerdere exemplaren en verkopen die op design markten en online. Zo kunnen we de unieke verhalen met anderen delen.

Waar halen jullie je dagdagelijkse inspiratie?

Alles in ons dagdagelijks leven wordt bekeken als inspiratie. We vragen ons vaak af of we sommige producten niet zelf kunnen maken, en beter. Stoelen, borden, tafels, zetels, bestek – niets is veilig!

Vertel ons iets over jullie dat we nog niet weten maar dat jullie typeert. 

Wij hebben thuis geen TV en internet waardoor we samen alle dagen besteden aan design voor onszelf en projecten van onze klanten. Ons huis is atelier en toonzaal; alles dat er staat werd handgemaakt door en voor ons tweetjes.

Wat is de rode draad in jullie werk?

Eenvoud en natuur. Je zal ook vaak een plantje terug vinden in onze ontwerpen en producten. 

"We maken mooie verhalen met en voor jou."

Gepost op 30/03/2017
Stuur studio JAR een bericht

Producten van studio JAR