Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Studio Han

Hanne SchoolmeestersWens- en kerstkaarten

Onder de merknaam Studio Han maak ik leuke wens- en kerstkaarten die mensen laten stralen, een glimlach toveren en geluk verspreiden. Inhoudelijk zijn de wenskaarten creatieve Nederlandse kaartjes die je ontroeren en je aan het lachen maken. Visueel kun je ze herkennen door hun witte achtergrond met een schattige illustratie en een speels of humoristisch element.

Al van kleins af aan ben ik creatief aan de slag. Het begon met thuis te tekenen, verven,... Vervolgens ging ik naar de tekenschool, en na mijn middelbaar ben ik grafische vormgeving gaan studeren. In 2016 startte ik mijn eigen bedrijf onder mijn eigen naam 'Hanne Schoolmeesters', maar al snel groeide ik door naar een echte grafische studio. De naamswijziging naar Studio Han lag dan ook voor de hand.

Ik ben een echte cultuurpersoon die ongelofelijk tot rust komt in de natuur. Het is belangrijk voor mij om een goede balans te hebben van langs de ene kant genoeg prikkels en nieuwe impulsen en langs de andere kant de rust van de natuur om die ideeën te laten groeien en concreet vorm te kunnen geven.

Mijn grote droom is een grafische studio uit te bouwen met verschillende ontwerpers, om zo nog meer mensen gelukkig te kunnen maken. Het maakt mij oprecht gelukkig dat een creatie van Studio Han klanten kan bijstaan op belangrijke momenten in hun leven.

Bekijk alle producten van Studio Han

Hoeveel tijd besteed je aan je activiteit?

Ik ben er echt altijd mee bezig. Ik droom 's nachts zelfs van mijn volgende stappen voor Studio Han! Het werkt verslavend om anderen blij te maken.

Wat is je ambitie als ontwerper?

Dat mijn wenskaarten algemeen gekend zijn en je ze kunt verkrijgen in verschillende verkooppunten over heel Vlaanderen. En Nederland! 

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Ik kijk niet zozeer op naar één concreet iemand, maar ik kijk vooral op naar kleine ondernemers die succesvol hun eigen zaak opbouwen en hun droom najagen. Zoals Sientje van Spot Workshops bijvoorbeeld. Ze doet het enorm goed en blijft toch met haar twee voeten op de grond. Ze is super lief en helpt waar ze kan. Echt een topper!  

Wat wou je worden als kind?

Dierenverzorgster, maar toen wist ik nog niet dat ik allergisch was aan dieren...

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Ik ben super blij met wat ik vandaag doe. Ik zou voor geen geld van de wereld iets anders willen doen!

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben een goedlachse, enthousiaste ontwerper die zich helemaal kan uitleven op de dansvloer. Ik ben gestart met dansen sinds ik zes jaar ben en ik ben nooit gestopt. Ondertussen dans ik drie uur per week en geef ik twee uur balletles aan de allerkleinsten. Het is fantastisch om je passie te kunnen overbrengen en hen te zien groeien. 

"Met een kaartje tover je lichtjes in iemands ogen."

Gepost op 07/12/2020
Stuur Studio Han een bericht

Producten van Studio Han