Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Spice & Spoon

Ram & Bram Kruidenzouten & kruidensuikers

Wij zijn Ram en Bram, de bedenkers en ondernemers achter Spice & Spoon. We zijn foodies, ‘food lovers’, creatieve levensgenieters. Maar vooral zijn we onszelf. We houden van wat het leven ons brengt en genieten van de momenten die ons pad kruisen. Het mag voor ons allemaal wat trager, als het maar vooruit gaat!

Eten is beleven. En met Spice & Spoon helpen wij je graag om eenvoudige of meer eigenwijze gerechten, hapjes of dessertjes vol smaak op tafel te toveren. Alleen, met familie, met vrienden, met iedereen die je dierbaar is. Simpel, eerlijk, genieten van lekker eten. Mensen gelukkig maken met wat we doen, dat is onze ambitie, onze missie.

In begin 2018 besloten we om onze ervaring en kennis te bundelen om Bram's kruidenzouten en kruidensuikers op de markt te brengen. En zo ging Spice & Spoon van start. 

Bekijk alle producten van Spice & Spoon

Welke stap in het creatief proces vind je het leukst?

Het bedenken, het zoeken, het improviseren om te komen tot een bijzondere smaak en dan proeven: heerlijk!

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

Originele en gewaagde combinaties, maar toch geschikt om te gebruiken in dagdagelijkse gerechten.

Heb je daar je beroep van gemaakt?

Inderdaad! Begin 2018 hebben we de sprong gemaakt!
Al van kinds af aan werd Bram omringd door mensen die gepassioneerd waren door koken. Koken is ook zijn beroep geworden met Bram Bonamie Kookatelier. Hij was ook winnaar van de "Beste Hobbykok van Vlaanderen". Je kan bij Bram terecht voor kookworkshops, demonstraties, kookadvies en als kok aan huis. 
Ram is gepassioneerd door vormgeving, typografie, branding, marketing en ondernemen En ondernemen zit in zijn bloed - vanaf zijn kindertijd zag hij hoe zijn ouders en grootouders hun eigen bedrijven oprichtten tot succesvolle ondernemingen. 

Waar krijg je de beste ideeën?

Wij zijn buitenmensen. Wandelen of fietsen in de glooiende plooien van onze geliefde Vlaamse Ardennen geeft onze creativiteit een boost!

"Of je nu houdt van hartig of van zoet, of van beide, met Spice & Spoon wordt elk gerecht een avontuur!"

Gepost op 27/11/2018
Stuur Spice & Spoon een bericht

Producten van Spice & Spoon