Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen

Erika VanvuchelenAmbachtelijke speculaas

In 2016 zijn we begonnen met onze ambachtelijke speculaasbakkerij. We zijn tevens erkend met het HIB label van Unizo en ook waren we in 2016 de allereerste in het Vlaams Gewest met het Erkend ambacht label. Ons assortiment bestaat het hele jaar door uit zeven verschillende soorten speculaas, van zacht tot krokant. Daarbovenop maken we op aanvraag ook speculaas op maat voor speciale gelegenheden. 

We hebben alles in eigen hand, van productie en verpakken tot logistiek.
Ons dagdagelijkse inspiratie komt ook uit de meest uiteenlopende dingen. Zelfs tijdens een dagje weg kan er opeens een idee opduiken.

Ambacht en kwaliteit is de rode draad in alles dat we doen. Daarom zal je ondervinden dat iedere koek uniek is in vorm, maar identiek in smaak. We willen ook altijd vooruitstrevend blijven en nooit maken wat er al te vinden is. 

Bekijk alle producten van Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen

Wanneer heb je besloten dat je dit wou doen?

In 2014 hadden we eerst een algemene bakkerij waar we ook speculaas maakten maar in 2016 zijn we volledig overgeschakeld naar speculaasbakkerij.

Welke grote droom koester je?

Onder het motto "speculaas het hele jaar door, 365 dagen lang" is het ons gelukt ons motto ook echt om te zetten naar daden en het taboe van enkel speculaas in de winter te doorbreken: mensen winter en zomer te laten genieten van heerlijke ambachtelijke speculaas mét succes.

Naar welke muziek luister je?

Uiteenlopend! Merendeels electro. Dit houdt de adrenaline tijdens het werk hoog =)

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Recht voor de raap, hart op tong maar wel eerlijk. Altijd het beste doen voor mensen en ook zakelijk er altijd voor zorgen dat mensen zowel met goesting in speculaas de deur/kraam verlaten maar ook met de beste deal op maat.

"Ambacht is ons motto. Iedere koek is dus uniek in vorm, maar identiek in smaak."

Gepost op 03/07/2019
Stuur Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen een bericht

Producten van Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen