Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Rascal Tastebuddies

Niels WyckstandtTastebuddies

Na een avontuur in New York, waar ik werkte bij een grootbank, heb ik besloten bij het vervallen van mijn visum om mijn eigen zaak op te richten.De klik in mijn hoofd kwam er een bezoek aan verschillende boerderijtjes in het idyllische Vermont ten noorden van New York. 

Met Rascal maken we twee verschillende gamma's. Enerzijds vier lekkere Belgische chillisauzen in een toffe knijpfles met telkens een verschillend smaakprofiel zijnde smoky, sweet, classic en fruity. Anderzijds een gamma gepekelde veggies en salsa's in bokalen die we gaan steriliseren. 

Productie doen we 100% zelf in ons atelier te Aalter. Inspiratie komt vaak uit het dagelijks leven - hoe kan ik een traditioneel gerecht pimpen om het lekkerder te maken? Ieder product draagt dus bij tot een betere smaakbeleving van onze klant.

Rascal staat voor deugeniet. De rode draad is deugenieterigheid. Niet alles moet perfect verlopen, soms mag er ook eens een hoek af zijn. Dat imago proberen we ook naar buiten uit, uit te stralen en onze de Rascal-swirl is daar de belichaming van. 

Bekijk alle producten van Rascal Tastebuddies

Wie was je eerste koper?

De eerste kopers waren klanten van de tuinbeurs te Beervelde. Tot mijn verbazing was de stock in enkele uren uitverkocht.

Waar krijg je de beste ideeën?

Ik ben een plattelandsmens maar kom super graag in een stad om me te laten inspireren door de hippe urban vibes die in de stad hangen!

Welke historische figuur had je willen zijn?

Sofie Dumont, Wim Ballieu, Peter van Praet (BAVET), Jeroen Meus zijn allemaal culinaire figuren die me enorm inspireren met hun creativiteit.

Wat wou je worden als kind?

Tuinman.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Mensen helpen, in welke manier dan ook. Hetzij adviserend, hetzij fysiek of mentaal.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Verschillende keren mooie opportuniteiten links laten liggen om men eigen zin/ding te kunnen doen. Slim of niet? Maar toch een beetje RASCAL!

"Pepers hoeven niet altijd gelijk te staan aan hitte. Ze kunnen ook diepte en extra smaak toevoegen."

Gepost op 21/11/2020
Stuur Rascal Tastebuddies een bericht

Producten van Rascal Tastebuddies