Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Plan Mien

Maxien MeeuwsGepersonaliseerde geschenkjes en wenskaarten

Bij Plan Mien, ontstaan in 2017, ligt de focus vooral op grafisch ontwerp op maat maar in 2019 zijn daar gepersonaliseerde cadeautjes bijgekomen. Op twee jaar tijd is mijn merk al heel erg gegroeid en ik hoop deze groei verder te kunnen zetten de komende jaren.

Ik combineer het runnen van Plan Mien met mijn job als interieurarchitecte in een architectenkantoor. Ik heb dus een heel druk leven, en ben altijd heel blij als ik 's avonds thuis kom in de rust. Wij wonen een beetje op de boerebuiten en dat geeft me wel de opportuniteit om ideeën op te doen. Doorgaans kan je mijn stijl als minimalistisch beschouwen, veel frulletjes en krulletjes zal je bij mijn ontwerpen en creaties niet snel vinden. Tenzij op expliciete vraag van de klant uiteraard. 

Waarom de naam Plan Mien? Als kind werd ik vaak ‘Mientje’ genoemd, dus op zich is het een verwijzing naar mijn eigen naam. In 2017 had ik het 'plan' om mijn creativiteit via deze weg te uiten: “mijn plan” of “mien plan” in het West-Vlaams, werd zo Plan Mien.

Bekijk alle producten van Plan Mien

Wat is de rode draad in je werk?

Ik werk steeds volledig op maat. "Op maat" zijn voor mij twee belangrijke woordjes, zowel bij mijn grafisch ontwerp als bij de geschenkjes. Het personaliseerbare is voor mij een must. 

Wie was je eerste koper?

Aanvankelijk waren het vooral vrienden en vrienden van de familie. Vooral door mond-aan-mond reclame en social media werd mijn bereik al snel een pak groter.

Wat wou je worden als kind?

Interieurarchitect.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Sowieso heb ik nood aan een gevarieerde job waarin ik creatief kan zijn. Art director of fotograaf lijken me boeiende jobs.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik stel me zelf niet zo graag op de voorgrond of in de belangstelling. Als het kan zal ik het liefst observeren.

"Ik help jullie graag de mooiste momenten te delen met familie, vrienden en de rest van de wereld!"

Gepost op 13/08/2019
Stuur Plan Mien een bericht

Producten van Plan Mien