Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

papabubble brussels

Sophie PonsBonbons

Met het merk Papabubble zetten wij speelse snoepjes en lolly's met natuurlijke smaken en kleurstoffen op de markt, allemaal handgemaakt in Brussel. Op aanvraag maken we ook gepersonaliseerde snoepjes, die zeer populair zijn voor vieringen zoals een geboorte, verjaardag, trouw enz, maar ook voor bedrijven. Onze snoepjes zijn herkenbaar dankzij de precisie van de tekeningen, het diepgaand onderzoek van de verschillende smaken en de volledig natuurlijke kleurstoffen die gebruikt worden. 

Het idee voor Papabubble is ontstaan in Barcelona enkele jaren geleden toen we daar nog werkten en woonden. Een verlangen naar verandering, en de ontdekking van een kleine ambachtelijke snoepwinkel, deden ons beslissen om ons leven op zijn kop te zetten, snoepjes te leren maken en om een eigen winkel te openen in Brussel, mijn geboortestad, in 2011.

We streven naar internationale erkenning. Als makers van snoepjes volgen we ook de weinige mensen wereldwijd die zoals wij met suiker bezig zijn. Het is een zeer complex proces, zeker om de tekeningen erin te verwezenlijken. We zijn een kleine internationale community en zijn enorm trots dat we erkend worden door onze gelijken, zeker omdat er weinig vrouwen in het vak zijn. 

Bekijk alle producten van papabubble brussels

Welke stap in het creatief proces vind je het leukst?

Het creëren van de tekeningen in de snoepjes. Hiervoor is veel know-how vereist, een groot gevoel voor logica in 3D, en het geduld om met grote precisie te werken. Het brengt wel stress met zich mee, maar ook een enorme dosis voldoening als het resultaat onze verwachtingen overschrijdt.

Welke grote droom koester je?

Geen grote droom, echter dat ik voluit van het leven kan genieten, op een waardevolle en zorgeloze manier. Dat we onze kinderen zonder vooroordelen en met respect groot brengen en nog wat over hebben om te reizen en lekker te eten!  

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Bioloog, timmerman, scenarioschrijver, vrij zijn ... 

Welke film of welk boek liet je niet los?

The X-Files heeft mijn tienerjaren enorm beïnvloed. Vandaag zijn er meerdere films en series die complex en rijk zijn aan diepte, maar die niet per se dramatisch zijn. Killing Eve is één van mijn favoriete op dit moment.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert...

Ik pas me aan alles aan in het leven, op het werk.. En zolang de mensen om me heen gelukkig zijn, heb ik niet veel anders nodig. 

"Wij maken artistieke bonbons, 100% ambachtelijk en met de hand in ons atelier in Brussel. Enkel Belgische ingrediënten en natuurlijke kleurstoffen worden gebruikt in onze producten. Ook maken we gepersonaliseerde bonbons voor alle gelegenheden - een geboorte, huwelijk, relatiegeschenken ..."

Gepost op 20/08/2020
Stuur papabubble brussels een bericht

Producten van papabubble brussels