Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Orange and Violet

Christine MeeusWenskaarten

Je kan mijn creatief werk vooral herkennen aan de gedetailleerde, handgemaakte tekeningen in zachte tinten, met een warme uitstraling en aan het hoogkwalitatieve papier van de wenskaarten, dat lichtjes ruw aanvoelt en daardoor het originele aquarelpapier benadert. Als er harmonie is tussen de kleuren, lijnen en vormen, dan weet ik dat een ontwerp helemaal geslaagd is. Uiteindelijk is mijn ambitie als ontwerper: do more of what makes me (and the world) happy! 

Tekenen doe ik al graag sinds mijn kindertijd. Mijn vroegste herinnering heb ik aan de kleurrijke tekeningen die ik met krijt op de grijze tegels van de schoolspeelplaats tekende. Ook tijdens de practica biologie haalde ik mijn potlood graag boven om de wonderlijke microscopische beelden te schetsen. Na het ontwerpen van de geboortekaartjes van mijn zonen, bleef mijn creatieve passie in stilte smeulen tijdens het opgroeien van de kinderen in combinatie met mijn deeltijdse job. Enkele jaren geleden laaide het verlangen om te tekenen weer op en sindsdien stroomt mijn creatieve energie oeverloos. 


Bekijk alle producten van Orange and Violet

Wie was je eerste koper?

Vriendinnen, collega's en familie, die me aanspoorden om iets te doen met al die tekeningen in mijn tekenlade, om ermee naar buiten te komen. 

Welke stap vind je het leukst?

Het mengen, experimenteren en aanbrengen van de kleuren na het vermoeiende, gedetailleerde schetswerk in potlood. En dan ook vooral het eindmoment "Wow, dit is het!", als het me gelukt is om via mijn tekening het gevoel weer te geven waarmee ik de toeschouwer wil raken. 

Waar krijg je de beste ideeën?

Aan mijn tekentafel, vanachter het grote raam in mijn tuinatelier.

Welke grote droom koester je?

Mijn "Little Pieces of Art" nog meer delen met nog meer mensen.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Orange and Violet is niet alleen mijn merknaam, maar al sinds mijn kindertijd, mijn lievelingskleuren. Beide kleuren dragen ook een extra dimensie in zich : oranje symboliseert de sprankelende, stromende creativiteit en violet is de kleur van de sensitiviteit die me verbeeldingskracht geeft en uitnodigt om te creëren. 

"Where creativity meets sensitivity..."

Gepost op 08/04/2020
Stuur Orange and Violet een bericht

Producten van Orange and Violet