Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

OOjA

Annelies VerryckenBio chocoladesticks

Als jonge mama bleek het niet evident om mijn dochtertje groot te brengen zonder een overdaad aan geraffineerde suikers. Wat dus begon als idee om een gezond chocoladeproduct voor kinderen te creëren, is gegroeid tot een gezonde, Belgische chocoladestick gezoet met honing, voor het maken van warme chocolademelk.

We gebruiken enkel de beste bio ingrediënten, en het product zelf is ook lactose-, allergeen- en glutenvrij, dus kan iedereen er heerlijk van genieten. Gemaakt zo puur mogelijk zonder geraffineerde suiker of additieven, met een hoog gehalte cacaomassa en weinig cacaoboter. 

De chocoladesticks worden gezoet met honing, dat vele waardevolle stoffen bevat zoals enzymen, vitaminen, bacterieremmers, stuifmeelkorrels en mineralen.

Onze ambitie is om OOjA uit te bouwen in België en Nederland. We willen het productengamma uitbreiden om zo meer gezonde chocoladeproducten voor kinderen aan te bieden. 

Bekijk alle producten van OOjA

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Onze missie is om bewustzijn te creëren : overdaad aan geraffineerde suiker schaadt. We worden blij van veel positieve reacties. En als onze gezonde chocolademelk gesmaakt wordt, is onze missie volbracht.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Dimitri Oosterlynck van Gimber en Dries Henau van Wasbar.

Welke grote droom koester je?

Een eigen lifestyle winkel met een gezellige koffie-/chocoladebar in Brugge, Gent of Mechelen.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Iets met sociologie of criminologie. 

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Steeds enthousiast om nieuwe ervaringen op te doen, een tikkeltje impulsief. Ik laat mij graag inspireren door boeiende workshops, creatievelingen en nieuwe concepten.


"Everything you go through grows you..."

Gepost op 12/10/2019
Stuur OOjA een bericht

Producten van OOjA