Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Oh!rganic

Inge De ClerckKruiden & thee

Oh!rganic is gegroeid uit mijn passie voor koken, kruiden, reizen en ontdekken. Gestart na een moeilijke periode, is het voor mij therapeutisch ondernemen. Ik wil mijn passie delen en doe dit via de weg die me het beste ligt: duurzaam ondernemen en marketing.

In het begin deed ik al de melanges, verpakking en labelen zelf. Nu helpt een maatwerkbedrijf me hiermee, bewust gekozen omwille van het duurzame en lokale, en focus ik me op de verkoop en de marketing en de productontwikkeling, zowel als de uitbreiding van het aanbod. 

Naast het aanbod kruiden ben ik ook accessoires en aanverwanten beginnen verkopen op marktjes. Nu biedt Oh!rganic alles voor een theekransje. Ook geschenkpakketten worden door ons samengesteld.

Met Oh!rganic wil ik onafhankelijk een project uitwerken helemaal in lijn met wat voor mij belangrijk is, namelijk zorg voor mens en milieu. Duurzaamheid is dan ook de rode draad en terug te vinden in al mijn creaties. 

Bekijk alle producten van Oh!rganic

Waar krijg je de beste ideeën?

Overal eigenlijk. Evenwicht tussen drukte en natuur is nodig.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Henry Van de Velde als directeur van de kunstschool in Weimar die ten grondslag lag aan Bauhaus.

Wat wou je worden als kind?

Modeontwerper.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Het glas is bij mij altijd halfvol en ik zie altijd mogelijkheden.

"Met Oh!rganic wil ik onafhankelijk een project uitwerken helemaal in lijn met wat voor mij belangrijk is, namelijk zorg voor mens en milieu."

Gepost op 02/02/2020
Stuur Oh!rganic een bericht

Producten van Oh!rganic