Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Confiserie Feliz

Koen VandenhendeZoetigheden

Op een heerlijk stil soesmoment op een weekend met onze dichtste beste vrienden is Confiserie Feliz ontstaan.

Aan eten hebben we onze harten verloren. We proeven overal waar we komen. We vinden het heerlijk om dingen te ontdekken en zijn begeesterd door smaken en combinaties. We testen en experimenteren heel erg vaak in onze keuken, en we zitten uren aan tafel. Met Confiserie Feliz creëren iets, en dat is verslavend - we gaan er mee slapen, we staan er mee op, op reis... Het is non-stop. Het is onvermijdelijk, en het is tof.

Een nieuwe creatie begint meestal met het invallen van een smaakcombinatie. We voelen direct of dat past of niet, ons zesde smaakzintuig. Dan beginnen we thuis te testen, veel proeven en te verfijnen met kleine hoeveelheden. Dit is het leuke eraan! Maar het uitwerken van een recept vraagt ook heel wat rekenwerk. Eens dit is goedgekeurd doen we enkele testen in grote hoeveelheden. Als het dan lekker is en de textuur klopt helemaal dan kan de feitelijke productie beginnen.

We dromen groots en zouden erg trots zijn mochten we een referentie in de markt worden. Moeilijk te meten, maar we zijn op weg. Traag en gestaag.

Bekijk alle producten van Confiserie Feliz

Sta je ook zelf in voor de productie of besteed je dat uit

We draaien zelf mee. Minder dan in het begin omdat ons bedrijf flink groeit, maar we produceren zelf. Intussen hebben we twee medewerkers die ons versterken in de productie om aan de vraag te kunnen voldoen. Alles blijft desondanks ambachtelijk!

Waaraan kunnen we je werk herkennen

#finestquality

Wat wou je worden als kind?

Thomas: astrofysicus
Katleen: een snoepwinkel openen met haar zus, en een manege oprichten met een vriendin

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen

Dat zou niet kloppen. Wij moeten dit doen. Het kruipt en kriebelt.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Dat koffie echt troost biedt. Het rustpunt tijdens de dag is koffie voor ons. Als het gezellig is, maar ook wanneer het super druk is, of zelfs wanneer het niet meer gaat. Voor koffie maken we tijd. In goede en kwade dagen, door dik en dun :)

"Authentieke, pure smaken. Made in Belgium."

Gepost op 27/04/2018
Stuur Confiserie Feliz een bericht

Producten van Confiserie Feliz