Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

NOMO

Isabelle Verstraete & Elke JansenBed- & badlinnen

NOMO is een op en top Belgisch home linnen label, opgericht in 2016 met liefde voor interieur en passie voor kleur en textiel. Met onze jarenlange ervaring beslisten we een eigen badlinnen-lijn op de markt te brengen en een confectieatelier op te starten, waar we puur bedlinnen, prachtige plaids en stijlvolle accessoires maken, ook op maat van onze klanten.

Isabelle en ik hebben lang nagedacht over hoe we ons label zouden profileren. Het bedlinnen maken we vandaag in ons eigen atelier en het badlinnen laten we maken in een atelier in België. Gans het jaar door laten we ons inspireren door alles wat er op ons afkomt. We werken telkens rond een bepaalde sfeer: een inspiratiebron waar we kleur, het dessin, de kwaliteit en het model in samenbrengen. Het meeste tijd besteden we aan photoshoot’s omdat beelden zeer belangrijk zijn. De belangrijkste peilers zijn voor ons de kwaliteit van onze stoffen, de afwerking van elk product en het persoonlijk contact met de klant.  

De collectie van NOMO is tijdloos, nonchalant en modern.

Bekijk alle producten van NOMO

Welke stap vind je het leukst? 

De start van de collectie wanneer mijn inspiratie wordt omgezet naar een werkelijk resultaat. 

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Dat kan variëren, soms haal ik inspiratie uit een specifieke kleur, soms uit een schets.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld? 

Ik zou nooit slechts één Belg kunnen opnemen want er zijn zeer veel Belgen waar ik ontzettend veel respect voor heb. Zowel in de mode als in de architectuur als in fotografie.

Welke grote droom koester je?

Onze zaak verder uit te breiden, maar niet te groot zodat we zelf alles nog in handen hebben. Als we positieve reacties blijven krijgen van klanten zijn we tevreden!

"Puur en stijlvol home linnen, dat is NOMO!"

Gepost op 20/09/2017
Stuur NOMO een bericht

Producten van NOMO