Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Mother

Dries Bovijn & Ann-Sofie VandammeLicht

Wij zijn Dries en Ann-Sofie en ontwerpen en vermarkten producten die duurzaam zijn en mensen zelfvoorzienend maken. Het is ons doel om producten toegankelijk te maken voor het grote publiek door massaproductie. 

Dries, oprichter van Motheris van opleiding industrieel ingenieur. Hij is ook een echte 'gever' en wereldverbeteraar. Ann-Sofie werkt sedert vorig jaar augustus voltijds voor Mother en staat in voor sales en marketing.

Mother is een netwerk van jonge ondernemers, gegroeid vanuit België, met één missie: mensen zelfvoorzienend te laten leven. Dit wil zeggen, als individu in staat zijn om je eigen voedsel te kweken, je water te filteren, elektriciteit te genereren ..., los van het systeem. We geloven immers dat, indien wordt voldaan aan de basisvoorzieningen, men kan focussen op het verkennen, ontdekken en zelf-ontwikkelen, eerder dan het voorzien in de dagdagelijkse behoeften. En de wereld er een stuk mooier op wordt.

Daar we snel impact willen bereiken werd Mother gelanceerd als een open platform. Iedereen die wil ondernemen, producten ontwerpen, of op andere manieren wil bouwen aan de visie kan zich aansluiten. We zijn een label, een producent, een verkoopsplatform of een incubator voor impact-ondernemers. 

Bekijk alle producten van Mother

Hoeveel tijd besteed je aan je activiteit?

Non-stop. Als we niet aan het brainstormen, product ontwikkelen, bij klanten zijn of prospectie doen kan je ons vinden in het magazijn te Mollem waar we zelf Bloom aan het assembleren en verpakken zijn. 

Waarom heb je besloten dat je dit wou doen?

Dries is een wereldverbeteraar. Hij bedacht wat het grootste probleem in de wereld was en concludeerde het volgde: mensen zijn veel te afhankelijk van 'het systeem'. De toegang tot basisbehoeftes berust steeds op een contract met een bedrijf of instelling. We betalen bijvoorbeeld energieleverancier voor elektriciteit, we betalen supermarkt voor voeding. Moest men zelf kunnen voorzien in deze middelen wordt men minder afhankelijk. Bovendien moeten mensen niet langer werken om zichzelf te onderhouden maar kunnen ze eerder focussen op zelfontwikkeling. 

Wat is de rode draad in je werk?

Producten die zelfvoorzienend maken in plaats van afhankelijk. We werken dus bijvoorbeeld niet met een systeem van pads of terugkerende sales, ons product kan je gebruiken hoe je het wenst, je moet geen blijvende aankopen doen. En duurzaamheid- onze producten gaan levenslang mee. 

Welke grote droom koester je?

We willen snel scalen en internationaal verkopen. We willen onze producten over de hele wereld beschikbaar zien.

"We geloven immers dat, indien wordt voldaan aan de basisvoorzieningen, men kan focussen op het verkennen, ontdekken en zelf-ontwikkelen, eerder dan het voorzien in de dagdagelijkse behoeften. En de wereld er een stuk mooier op wordt."

Gepost op 22/02/2019
Stuur Mother een bericht

Producten van Mother