Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Miss T. Morning looking for stardust

Paula BetlemDecoratieve geschenken

Na jarenlang in de retail mode industrie gewerkt te hebben heb ik een paar maanden geleden besloten om een andere weg in te slaan. Ik kon me minder en minder vinden in de 'fast fashion' en massaproductie en begon meer belang te hechten aan eerlijke verloning, zorg voor het milieu, en een gezonde werk-leef balans. Ik begon me stilaan terug bezig te houden met houtsneden, zeefdruk en lino snijden en voelde me weer levendig en geïnspireerd. De naam Miss T Morning looking for stardust is dan ook ontstaan tijdens mijn zoektocht naar een andere weg in mijn leven. 

Een glimlach te kunnen toveren op de gezichten van anderen geeft me een fantastisch gevoel. Eerlijk blijven naar mezelf toe en creaties maken waar ik achter kan staan is ook belangrijk voor mij en dat houdt ook een milieubewuste manier van werken in. Voor het creatief proces sta ik helemaal zelf in en ik laat mezelf inspireren door alles rondom me - het leven in de stad, architectuur, details, patronen, woordspelingen, humor... Ik maak ook graag lange wandeltochten in een natuur zonder iemand tegen te komen. Om mijn hoofd heerlijk leeg te maken ga ik een uurtje joggen. Dan kan ik weer terug aan de slag. 

Het leukste moment is nog steeds als ik de onderdelen van een ontwerp in elkaar zet en dat het eruit ziet zoals ik het in mijn hoofd had. Of als de laatste drukgang onder mijn pers vandaan komt en ik denk: "yes!"

Bekijk alle producten van Miss T. Morning looking for stardust

Wat is de rode draad in je werk?

Ik wil graag milieubewust werken. Dat betekent dat inkten en vernis op waterbasis zijn, dat ik plastics niet snel zal gebruiken, tenzij het een recycleproces is, of een 'upcycling' idee. De voornaamste materialen zullen dan ook hout en papier zijn.

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

Ik hou van eenvoud zonder basic te zijn.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld? 

Stromae, ik hou van mensen die zichzelf iedere keer weer vernieuwen en toch herken je ze.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Moest ik niet doen wat ik nu doe dan zou ik graag een talent hebben om voor andere mensen een verschil te maken.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert. 

Ik kan zo gefocust zijn dat ik vergeet te eten en dat ik 's avonds me opeens afvraag waarom ik me zo slap voel .

"Marie De Huismus was mijn eerste ontwerp, simpel, vrolijk en grafisch en staat met die woorden aan de basis van alles wat ik maak. Ik word instant blij als ik haar zie."

Gepost op 26/04/2018
Stuur Miss T. Morning looking for stardust een bericht

Producten van Miss T. Morning looking for stardust