Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

MiniMarieTea

Isabelle Moussiaux & Mikis PutseysWorld's Finest Family Tea

Ik ben al mijn hele leven gek op kruiden en thee en miste dit zelf op de markt. Tussen al die theemerken was een gezonde kinderthee die gezellig door de hele familie kon gedronken worden, zowel warm als koud en nog leuk verpakt was ook, niet te vinden. Ik ging het dus zelf maken - 'maak de dingen waarvan je wenste dat ze bestonden'. Ik ben dan ook iemand dat volop gelooft in buikgevoelens en dit moest ik gewoon doen! 

MiniMarieTea is nu ook te vinden in het buitenland - leuke winkels in Japan en Canada verkopen zelfs onze producten. Mijn grote droom is eigenlijk dat MiniMarieTea de Pampers van de kinderthee mag worden en Happy Bags de iMac van de grenadines. Dat ze beiden zo bekend worden waardoor mensen, en voornamelijk kinderen, de gezonde keuze van water willen maken en onze producten voor een gezondere wereld zorgen.

Ik hou ervan als ik gelukkige klanten hun MiniMarieTea momenten op sociale media zie delen. Uiteindelijk wil ik door mijn producten minder obesitas en meer tea-time zien én water drinken leuk maken! 

Bekijk alle producten van MiniMarieTea

Welke stap in het creatief proces vind je het leukst?

De productontwikkeling en missionaris zijn van mijn verhaal om het zo groter te maken en kinderen meer aan de gezonde thee te krijgen en iets te doen aan het groeiende obesitasprobleem.

Waaraan kunnen wij je werk herkennen?

Aan de MiniMarie cartoon figuurtjes en het logo met de waterdruppel.

Waar krijg je de beste ideeën?

Ik heb de actie van de stad nodig maar moet op tijd de kruiden in mijn tuin ruiken en een wandeling in het bos maken en de regen voelen op mijn huid.

Hoeveel tijd besteed je aan je activiteit?

Meer dan voltijds, het lot van een zelfstandige... Al ga ik de balans werk-privé binnenkort veel beter bewaken, want ik geloof dat succes op lange termijn net ook hierin ligt. Work smarter, not harder!

Onze company baseline "Drinking water is fun" vat het goed samen: met MiniMarieTea willen we water drinken terug leuk maken en zo bijdragen tot een wereld met minder obesitas. Met onze leuke verpakkingen, 100% biologische kruiden en opvallend gekleurde infusies (Marie Blue kleurt echt blauw!!) die ook koud gedronken kunnen worden, willen kinderen al op jonge leeftijd een gezond alternatief aanbieden voor suikerhoudende frisdranken. Jong geleerd is immers oud gedaan!

Gepost op 25/05/2018
Stuur MiniMarieTea een bericht

Producten van MiniMarieTea