Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

made by mimi

Lieve WoutersKussens

Ik hou van stoffenwinkeltjes en ga op zoek naar unieke stoffen over heel de wereld.

Ik ben begonnen met made by mimi omdat ik het zelf moeilijk vond om een kussen te vinden dat ik echt mooi vond. Dus besloot ik om zelf kussens te maken. Tijdens een reis heb ik dan mijn eerste stoffen gekocht. Die traditie is dus gebleven en werd de rode draad in mijn creaties – telkens ik op reis ga met mijn familie zoek ik stof in de meest speciale plekken; van Marrakech, tot Parijs, en van Italië tot Paarl in Zuid Afrika. 

In mijn atelier combineer ik dan de stoffen met elkaar en kies er een bijpassende rits bij. Ik maak mijn kussens met de hand en werk met kleine oplages zo dat elk stuk uniek is. Aan elk kussen hangt ook een label waarop staat waar in de wereld de stof vandaan komt.  

Bekijk alle producten van made by mimi

Welke stap van het productieproces vind je het leukst?

De mooiste combinaties kiezen, de zoektocht naar unieke stoffen, en contact met de klanten om tot de meest persoonlijke oplossing te komen.

Wat is je ambitie als ontwerper?

Iedereen die een kussen cadeau krijgt of voor zichzelf koopt is gelukkig. En dat geeft mij voldoening, mensen gelukkig maken.

Waaraan kunnen wij je werk herkennen?

Het 'mimi-formaat' is heel specifiek en mijn creaties hebben meestal verschillend stof aan de twee kanten. Er hangt ook een label aan waarop staat waar in de wereld ik de stof heb aangekocht.

Welk boek liet je niet los?

Hachiko – het verhaal over eeuwige liefde tussen mens en dier!

“Ik hou van stoffenwinkeltjes en ga op zoek naar unieke stoffen over heel de wereld.”

Gepost op 30/03/2017
Stuur made by mimi een bericht

Producten van made by mimi