Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Lynn's Granola

Lynn De MerlierHandgemaakte granola

Ik ben Lynn, bezielster van lekkere én gezonde granola.

Ik ben ook een professionele osteopaat en voedingsdeskundige uit Lokeren. Gezondheid en gezonde voeding zijn mijn passies. Al noemen de mensen die me kennen gepassioneerd een understatement. En ze hebben gelijk! Want ik leef om anderen te helpen om zich fit en vitaal te voelen. Zo kunnen zij, net zoals ik, voluit van het leven genieten.Ik ben heel blij met de afwisseling van alles dat ik doe, maar er is toch een rode draad: gezondheid. In 2016 ben ik begonnen met Lynn’s Granola. Ik werk 7 dagen op 7 maar mijn werk geeft me enorm veel energie en dus vind het helemaal niet erg om er dagdagelijks mee bezig te zijn.

Wij maken granola in twee verschillende smaken – Totally Nuts & Crazy Chocolate. We hebben lang gewerkt om de smaken op punt te zetten, de juiste grondstoffen te vinden en de verpakking te ontwerpen. Wij zijn dan ook 100% tevreden met het resultaat. Mijn echtgenoot staat in voor het productieproces  en ik neem de verpakking op mij. Ik beheer ook onze social media kanalen en bezoek potentiële nieuwe klanten.

Lynn’s Granola bevat alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten. Onze granola is vrij van gluten, bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, kleur- of smaakstoffen. Puur natuur dus. En dat proef je!

Bekijk alle producten van Lynn's Granola

Wat is de rode draad in je werk?

Maak van je werk je passie en van je passie je werk, dan heb je nooit het gevoel dat je echt aan het werken bent! Ik ben veeleisend voor mezelf en de mensen waarmee ik samenwerk maar dat is volgens mij een voorwaarden om echt te slagen.

Wanneer beschouw je een eindproduct als geslaagd?

Als er positieve reacties komen van proevers en klanten.

Waar krijg jij de beste ideeën?

Uit de boeken die ik lees, de mensen die ik ontmoet en de plaatsen die ik bezoek. Ik hou van reizen, vooral New York en Italië zijn mijn favoriete bestemmingen. In de VS zie ik mezelf nog wel wonen want ik hou van haar diversiteit. Ik voel me er altijd onmiddellijk thuis, en ik haal dus veel ideeën uit mijn reizen naar daar.

Naar welke muziek luister je?

StuBru staat altijd op, zowel in de praktijk, als thuis, als in het atelier.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben gedreven maar ook wel impulsief. Zo had ik mezelf 17 jaar geleden heel impulsief ingeschreven voor Miss België. Ik werd uiteindelijk tweede, na Dina Tersago. Achteraf bekeken is het mijn geluk geweest dat ik niet gewonnen heb, anders had mijn leven er helemaal anders uitgezien!

 

 

"Dream big, start small."

Gepost op 05/06/2017
Stuur Lynn's Granola een bericht

Producten van Lynn's Granola