Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

LuxPen

Laurent D'HaeseleerSchrijfwaren

Op mijn 60ste verjaardag besloot ik een nieuwe weg in mijn leven in te slaan. LuxPen was de verschijningsvorm van deze beslissing en ik besteed nu het meeste van mijn tijd aan mijn ambacht. Ik maak pennen, vulpennen en andere schrijfwaren met de hand in mijn atelier in Herenthout en ik geniet van elk moment. 

Naast het ontwerpen ben ik ook actief lid van gespecialiseerde forums, clubs en stationery websites. Ik bezoek vaak internationale beurzen en ik blijf mezelf verrijken door cursussen over mijn ambacht te volgen in verschillende steden over de hele wereld. Het is juist dit netwerk dat me de mogelijkheid geeft om met high-end zaken bezig te zijn en luxueuze schrijfwaren te maken voor bedrijven zowel als particulieren. 

Het uitzoeken van unieke en exclusieve materialen boeit me enorm. Hout is een materiaal dat vaak terugkomt in mijn creaties en deze koop ik aan bij de meest kwalitatieve leveranciers. Het is net de aandacht voor de kleinste details en de exclusiviteit van de materialen die gebruikt worden dat een LuxPen pen zo uniek en dierbaar maakt.

Bekijk alle producten van LuxPen

Welke stap in het creatief proces vind je het leukst?

Het uitzoeken en uitproberen van nieuwe modellen en materialen.

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Als het mooi zowel als functioneel is en mensen het willen kopen.

Wat is de rode draad in je werk?

Nauwkeurigheid, vormgeving, afwerking.

Welke grote droom koester je?

Nog reizen en mooie zaken maken.

Wat wou je worden als kind?

Leraar creativiteit. Dat ben ik ook geworden - ik was vijfentwintig jaar leraar plastische opvoeding.

"Ik maak pennen, vulpennen en andere schrijfwaren met de hand in mijn atelier in Herenthout en ik geniet van elk moment."

Gepost op 04/01/2018
Stuur LuxPen een bericht

Producten van LuxPen