Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

LilaLou Biscuits

Evelien CoppensGezonde Koekjes

LilaLou is ontstaan omdat ik zelf als mama geen gezonde koekjes of tussendoortjes vond om mee te geven naar school aan mijn kinderen. Ik wou met dit idee iets gaan doen en gezien ik altijd al droomde om ooit zelf te ondernemen heb ik na twee jaar voorbereiding de sprong gewaagd!

Voor de ontwikkeling van mijn receptuur ben ik gaan samenwerken met de UGent, een kinderarts en diëtist om zo tot een nutritioneel resultaat te komen en een voedzame koek te brengen met kwalitatief betere voedingsstoffen dan de doorsnee koekjes. Hierbij kies ik voor biologisch en 100% natuurlijke ingrediënten! De koekjes zijn dus 100% vegan en lactosevrij. 

Ik lees veel over gezonde voeding en tracht er een gezonde en evenwichtige levensstijl op na te houden samen met mijn gezin. Gezond eten kan zeker het verschil maken en geeft letterlijk voeding en energie voor je lichaam en geest.

Mijn ambitie met LiliaLou is vooral de categorie van kindervoeding gezonder gaan invullen met mijn tussendoortjes en ouders bewust maken van het belang van gezonde voeding voor de groei van kinderen.

Bekijk alle producten van LilaLou Biscuits

Wat is de rode draad in je werk?

Mensen inspireren en aanzetten om bewust en gezond te eten en leven, en dit vooral aan onze kinderen mee te geven in hun opvoeding.

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Bij mijn kinderen, hun leefwereld is zo echt en puur en in de natuur waar ik tot rust kom.

Waar krijg je je beste ideeën?

Ik hou van de natuur en rust, deze inspireert me en brengt me vaak nieuwe en frisse inzichten voor mijn werk.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Fotografie.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben een heel gedreven en energiek persoon. Ik ga 200% voor mijn doel, en ben ook pas tevreden als het eindresultaat klopt en mijn verwachtingen inlost.

"Een natuurlijk haver en granenkoek vol vezels en vitaminen ... Een verstandig tussendoortje!"

Gepost op 02/02/2021
Stuur LilaLou Biscuits een bericht

Producten van LilaLou Biscuits