Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Liezelijn

Lies SlaetsIllustraties & handwerk

De afgelopen twee jaar ben ik op zoek gegaan naar wat ik echt wou doen met mijn leven. Alle paadjes die ik bewandeld heb kwamen uit bij Liezelijn. Ik heb een creatieve ziel en dat is iets wat mij ongelooflijk typeert. Dit jaar heb ik dus officieel de sprong genomen om mijn merk Liezelijn in hoofdberoep te uit te voeren.

Liezelijn is een ontwerpstudio waar ik stoffen verjaardagskronen, illustraties, posters, kaarten, gelegenheidsdrukwerk en logo's ontwerp. Als het over illustraties gaat dan ga je zien dat ik met enkele lijnen veel kan vertellen. Mijn creaties hebben een speelse, unieke en herkenbare stijl en ik hou enorm van kleur en eenvoud. 

Inspiratie doe ik vooral op op Pinterest. Ik ben ook steeds vol bewondering rondom mij aan het kijken als ik op stap ben. Ook al woon ik in een rustige gemeente, ik hou echt van het stadsleven. Ik kan uren in de stad rondwandelen of koffietjes drinken en kijken naar wat er op de straat of tussen mensen gebeurt. Dit vertaald zich dan in mijn werk. 

Ik hoop dat ik Liezelijn nog verder kan uitwerken en dat ik dit nog zo lang kan doen als ik wil! 

Bekijk alle producten van Liezelijn

Wie was je eerste koper?

Mijn zoon. Hij was de eerste die een verjaardagskroon van me droeg. De eerste van velen. Niet echt een koper maar wel een drager van mijn product! 

Wat is je ambitie als ontwerper?

Ik wil ontwerpen, veel ontwerpen,.. Ik word heel blij als ik dingen maak, als ik mijn klanten keer op keer aangenaam verras. Ik wil doen wat ik graag doe! 

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Als het ontwerp of creatie me een blij en aangenaam gevoel geeft en als ook de klant gelukkig is.

Wat wou je worden als kind?

Ik weet het niet meer. Ik ben wel altijd heel creatief geweest. Mijn juf van het 2de leerjaar zei toen al dat ik nog iets ging doen met mijn creativiteit. Ze had gelijk! 

Naar welke muziek luister je?

Ik luister graag naar rustige muziek. Singer song writers zoals Milow, James Bay,... of een akoestische lijst op Spotify. Als ik me echt moet focussen luister ik graag naar pianomuziek. 

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben iemand die héél positief in het leven staat. Maar echt héél erg positief. Hoe positiever je bent hoe meer positieve dingen je pad kruisen. De zin "alles komt altijd goed" is me op het lijf geschreven.

"Ik wil ontwerpen, veel ontwerpen,.. Ik word heel blij als ik dingen maak, als ik mijn klanten keer op keer aangenaam verras. En vooral, Ik wil doen wat ik graag doe! "

Gepost op 16/05/2019
Stuur Liezelijn een bericht

Producten van Liezelijn