Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

LFDA (La Fille d'Anvers)

La Fille d'AnversIn a Manner of Speaking

Ik ben een duizendpoot; freelance grafisch vormgever, textielontwerpster en schilderes. Ik sta zelf in voor alle productie van mijn producten. Voor de canvassen zoek ik of verzin ik leuke teksten en quotes. Daarna ga ik brainstormen en zal ik ook eerst experimenteren met het ontwerp.

Dikwijls vind ik inspiratie in het dagelijkse leven, het contact met andere mensen, de ervaringen in m'n eigen leven... En ook laat ik hierdoor soms letterlijk zien wat vele mensen denken maar misschien niet durven zeggen!

Ik ben blij als mensen lachen en goed gezind worden van mijn producten. Ik beschouw mijn creatie als geslaagd als ik het zelf zou willen kopen!

Bekijk alle producten van LFDA (La Fille d'Anvers)

Wat is de rode draad in je werk?

Op mijn canvassen vind je steeds tekst en de afbeeldingen zijn vaak retro of vintage. Ze stralen dus een beetje nostalgie uit en zien er ook niet nieuw uit. Dit is een bewuste keuze en de canvassen worden speciaal zo ontworpen.

Welke grote droom koester je?

Dat ik kan leven van mijn passies.

Wat wou je worden als kind?

Archeologe.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben aarzelend, onzeker, grappig, deugniet, vrijgevig, beleefd, perfectionist, soms verlegen, een denker, impulsief, creatief en flapuit.

"Kunnen leven van mijn passie, dat is mijn grote droom.”

Gepost op 30/03/2017
Stuur LFDA (La Fille d'Anvers) een bericht

Producten van LFDA (La Fille d'Anvers)