Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Lettering by Zjoske

Zjoske LotryHandgeletterde quotes & teksten

Ooit wou ik bakker worden maar toen mijn moeder mij duidelijk maakte dat je dan erg vroeg moet opstaan, ben ik grafisch vormgever geworden. 

Door mijn liefde voor mooie letters en teksten ben ik de voorbije jaren beginnen handletteren. Nu we met zijn allen op laptops en schermen tokkelen, zijn handgeletterde quotes en woorden een manier om op te vallen in de digitale zee.

Sinds de zomer van 2016 krijgt mijn hobby almaar meer de pretentie van een job waarmee ik dolgraag de rekeningen zou kunnen betalen. Een ex-collega die een persoonlijk cadeautje zocht voor een vriendin, was de trigger. Tegenwoordig ben ik er dagelijks mee bezig. Het leukste deel is het moment dat ik het ontwerp in potlood boven de lichtbak omzet met stiften of verf op het juiste papier.

Bekijk alle producten van Lettering by Zjoske

Waar haal je inspiratie? 

Letterchallenges op Instagram. Zinnen, woorden, teksten die ik ergens hoor of lees, ... Soms is het hard werken om elke dag inspiratie te vinden, soms loop ik over van inspiratie. Muziek is ook erg belangrijk. Ik heb een heel brede muzieksmaak maar vooral hiphop, funky dingen zoals Prince en 80’s muziek.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld? 

Eva Mouton en mijn mama. 

Welke film liet je niet los? 

E.T. en Romeo & Juliet van Baz Luhrman.

Vertel ons iets dat je typeert. 

Ik maak graag mensen blij met iets persoonlijks. 

“Met mijn handgeletterde quotes wil ik opvallen in de digitale zee.” 

Gepost op 30/03/2017
Stuur Lettering by Zjoske een bericht

Producten van Lettering by Zjoske