Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

KITéTIK

Véronique HoetNatuurlijke producten voor dagelijks gebruik

KITéTIK is ontstaan na een sabbatsjaar in 2012. Samen met mijn zus run ik ook een communicatie bedrijf, Hoet & Hoet, en het is dankzij haar steun en aanmoediging dat ik deze persoonlijke ontdekkingstocht heb kunnen ondernemen. Ik ontdekte mijn passie voor het ecologische en duurzame - het inleggen van groenten en fruit, perma-cultuur, het maken van eigen producten enz. en wou dit delen met anderen zodat ze meer bewust en eerlijk konden kopen. 

Na twee jaar van onderzoek, productontwikkeling, verfijnen en de nodige ondersteuning dankzij een subsidie, lanceerde ik met veel trots KITéTIK op het 'Salon Valériane' in Namen in 2014. Het is een collectie houten dozen die ingrediënten bevatten om zelf natuurlijke, eerlijke producten voor dagelijks gebruik te maken, van huishoudproducten tot producten voor gelaat en lichaam. 

Ik hou nog steeds van de uitdaging om betere en meer doeltreffende samenstellingen te creëren die duurzaam, kosten efficiënt zijn en gebruik maken van zo weinig mogelijk ingrediënten.
De rode draad in mijn werk is dan ook plezier, bruikbaarheid en schoonheid en hecht ook heel veel belang aan alle kleine details en vooral eenvoud, iets in al mijn producten terug te vinden is.

Bekijk alle producten van KITéTIK

Wat is je ambitie als ontwerper?

Om mijn collecties verder uit te breiden. 

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Ik ben opgegroeid in een familie vol architecten dus ik was steeds omringd door ideeën, allerlei soorten materialen en een grote drang naar het creëren. 

Waar krijg je de beste ideeën?

Tijdens het fietsen of wandelen in de natuur. 

Welke grote droom koester je?

Om me op elk moment in het heden goed te voelen.  

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Ik ben blij met wat ik doe!

"Ethische kits werden geboren uit een behoefte om met open ogen te consumeren."

Gepost op 04/07/2018
Stuur KITéTIK een bericht

Producten van KITéTIK