Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Karma Karma

Griet Daelemans Gezonde hapjes

We maken gezonde hapjes op basis van havermout en quinoa, om onderweg op te eten. De hapjes zitten in potjes die perfect in je tas passen. Zo heb je altijd een gezond tussendoortje op zak.

Onze voeding bevatten geen E’s of kleurstoffen. Als honger je overvalt, is het niet makkelijk om iets gezonds te vinden. In barretjes vind je vaak alleen croissants of broodjes. In de kantoorautomaat is het al helemaal triest. Karma Karma wil daar een antwoord op bieden.

Bekijk alle producten van Karma Karma

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Uit kookboeken, Instagram of kunst.

Waar krijg je de beste ideeën?

Kan op reis zijn, in een koffiebar of gewoon door met andere mensen te babbelen.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Maarten Van Severen en René Magritte: Belgen die hun stempel drukten op de wereld. Meestal zijn we te bescheiden, te braaf, te beleefd.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Andere bedrijven helpen rond innovatie. Innovatie is de motor van duurzame waardecreatie. Het helpt je zaak vooruit. Toch zie ik weinig bedrijven die echt een strategie hebben om innovatie in de praktijk te brengen.


Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik heb geen uitgesproken hobby's, maar dat hoeft ook niet. Ondernemer en mama zijn, is genoeg. Daar zet ik me 100% voor in.

“We willen een gezond alternatief zijn voor de snacks in de kantoorautomaat of in de snackbar. Gezond eten, in snackformaat.”

Gepost op 30/03/2017
Stuur Karma Karma een bericht

Producten van Karma Karma