Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Juliette & Jules

Linde TangheCreatief naaiwerk

In 2013 ben ik, bij de eerste verjaardag van mijn nichtje Floor, gestart met Juliette & Jules. We zaten middenin een verbouwing en vonden geen leuk cadeau. Ik ben zelf beginnen experimenten met stoffen en een oude naaimachine, … en ik had de smaak te pakken!

Wanneer ik in mijn vrije tijd met mijn creaties bezig kan zijn; het uitwerken ervan, protoyptes maken, de foto’s, de social media, … dan ben ik helemaal in mijn nopjes!

Sta je zelf in voor productie of besteed je dat uit?

Ik doe alles zelf van begin tot einde. Het ontwerp, de creatie, de afwerking, de boekhouding, de administratie & de sociale media. Het is een leuke drukte & een zeer fijne hobby! 

Wat is je ambitie als ontwerper?

Die fonkeling in de ogen van mijn klanten, de glimlach die bij hen dan tevoorschijn komt. Dat geeft elke keer weer een boost!

Wat is de rode draad in je werk?

Ik vernoemde mijn label naar mijn grootouders, Juliette en Jules. Alle items worden handgemaakt met veel liefde, passie en creativiteit. De nadruk op authenticiteit en originaliteit blijven zo gegarandeerd. Mijn items worden gecreëerd volgens vraag en aanbod, op functionaliteit en uniek gehalte, met stoffen in het middelpunt van de belangstelling. 

Welke grote droom koester je?

Dat mijn verhaal en label nog dagelijks mogen groeien! Juliette & Jules is volledig ‘mijn ding’.

"Trust your gut"

Gepost op 30/03/2017
Stuur Juliette & Jules een bericht