Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

IBES Scarves

Ingrid BudtsExclusieve sjaals

Einde 2015 besloot ik om voltijds sjaals te gaan ontwerpen en mijn eigen label op te richten.

Het ontwerpproces werkt als een soort meditatie voor mij. Als ik mij afzonder dan kom ik op de beste ideeën. Ik verdiep mezelf in lectuur over verschillende culturen, godsdiensten en spiritualiteit – daaruit krijg ik inspiratie. Ik laat het ontwerp soms een aantal weken rusten en bekijk het regelmatig. Als het na enkele maanden nog steeds goed is, dan maak ik er een sjaal van.

Pas wanneer ik helemaal tevreden ben over het ontwerp kies ik welke stof ik ga gebruiken (steeds ecologisch verantwoord), en dan worden mijn sjaals handgemaakt door een dame in mijn buurt. Aan elke sjaal is een positief bericht aan verbonden zodanig dat de koper ook positieve vibes voelt. 

Bekijk alle producten van IBES Scarves

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

De natuurlijke stoffen en het verhaal dat er steeds aan verbonden is. Voor de rest wil ik de vrijheid hebben om zelf mijn stijl te kiezen en andere richtingen uit te gaan.

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Overal: cultuur, geschiedenis, natuur, godsdiensten, spiritualiteit…

Welke grote droom koester je?

Dat mensen de boodschap van mijn sjaals begrijpen en waarderen. Zo hoop ik met de ontwerpen van mijn IBES scarves de wereld te omhelzen.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben misschien een laatbloeier maar alles in mijn leven heeft ertoe geleid naar wat ik nu ben. Mijn kunstopleiding, mijn muziekopleiding, de ontelbare poppenkleedjes die ik gemaakt heb, de kunstgeschiedenis die ik gestudeerd heb, mijn vroegere administratieve job, persoonlijke gebeurtenissen. Alles leidt tot één ding: IBES Scarves.

"IBES creëert sjaals in een kleine oplage, uitgevoerd in kwaliteitsstoffen. Elke sjaal heeft een naam. Elke sjaal vertelt een verhaal. Elke sjaal is een kunststukje."

Gepost op 26/07/2017
Stuur IBES Scarves een bericht

Producten van IBES Scarves