Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

I Just Love Breakfast

Natalie Vanderick & het IJLB team (Sare, Bart, Steffi & Wendy)Kraakverse bio granola

Het idee voor I Just Love Breakfast ontstond toen ik in New York een granola-ontbijt kreeg voorgeschoteld. Onze granola is super lekker, en wordt op een eerlijk en transparante manier gemaakt.

In een koffiebar in New York kreeg ik mijn eerste granola-ontbijt voorgeschoteld. Ik voelde meteen dat dit een ideale start van de dag was. Wat ik proefde, leek mijn lijf en hoofd op gang te trekken. Thuis ging ik op zoek naar een granola die even licht en krokant was, maar geen enkele soort gaf me het NY-gevoel. Ik ging dus zelf aan de slag en experimenteerde tot ik proefde wat ik zocht. Jarenlang smulden we van onze eigen granola.

In al die jaren droomde ik ervan om mijn granola gevoel te delen. Een pluk-de-dagproject! Als dat eens zou kunnen… Die droom is nu al een jaar werkelijkheid. Knijpt iemand me even in de arm?

Bekijk alle producten van I Just Love Breakfast

Welke stap van het productieproces vind je het leukst? 

We starten het proces in het begin van de week met onbewerkte ingrediënten en op het einde van de week vertrekt er een heerlijk product naar onze klanten. Ons hart maakt dan elke keer opnieuw een klein sprongetje.

Wie was jullie eerste klant? 

Heel spannend! De eerste koper was ook de eerste proever buiten familie, vrienden en kennissen. Het was Olivier Laffut, oprichter van Les Tartes de Françoise.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Mijn bobonne, ze leerde onze familie genieten van lekker eten. Op haar 94 kookte ze nog steeds zelf met smaak. Zo bakte ze haar ene lamskoteletje nog steeds in boter met een teentje look en een takje rozemarijn.

Wat is de rode draad in jullie product? 

Onze granola wordt met de hand gemaakt om de lichte krokante textuur te garanderen. Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong en goed voor ons. De granola is beperkt gezoet met uitsluitend natuurlijke zoetstoffen en zonder suikers.

Wanneer heb je besloten dat je dit wou doen?

Waarom een architect en een historica granola beginnen bakken? De architect was het bouwen moe, een hoop zorgen, te lang proces. De historica kwam een keer bakken, had geweldig veel plezier en bleef. Nu bakken ze samen en bouwen zo elke dag aan een stukje ochtendgeluk op je bord. We Just Love Breakfast!

"Close your eyes, crack a nut, tickle your tongue and seed the day."

Gepost op 30/03/2017
Stuur I Just Love Breakfast een bericht

Producten van I Just Love Breakfast