Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Holy Water

Valerie ThewissenGin

Naast mijn passie voor muziek ben ik sinds mei ook dagelijks bezig met mijn bedrijf Holy Water en het maken en op de markt zetten van een unieke gin dat ambachtelijk en op traditionele wijze gemaakt is van de fameuze 'neusjes'.

Het brouwen van de gin besteden we uit naar een gespecialiseerd bedrijfje in Outrijve, maar het creatieve rond het merk, en de labels en stempels op de flessen doen we zelf. Ik besteed wel vrij veel tijd in de brouwerij, en het botteling vind ik in feite de leukste stap in het hele proces - de geur van de gin verspreid zich heel wijd! 

Voor mij is het belangrijk een product aan te bieden dat niet alleen leuk en origineel is voor de klant, maar dat ook natuurvriendelijk is. Ik ben deels opgegroeid op het platteland, en de natuur inspireerd mij dus enorm. Hier voel ik dat mijn beste ideeën mij steeds spontaan en onverwacht overvallen.

Het fijnste gevoel is nog steeds mensen zien genieten van een drankje. En dat ze opnieuw een bestelling plaatsen. Dan weet ik dat ze content zijn en dat motiveert me elke keer! 

Bekijk alle producten van Holy Water

Wie was je eerste koper?

Iemand in de Holy Food Market in Gent.

Hoeveel tijd besteed je aan je activiteit?

Dagelijks tijdens de week. 

Sta je ook zelf in voor de productie of besteed je dat uit?

De productie gebeurd in Avelgem, Outrijve. De labels en stempels op de flessen gebeuren handmatig door mij.

Welke historische figuur had je willen zijn?

Abraham Lincoln. Hij was een heel gemotiveerde mens met een goed doel. 

Wat wou je worden als kind?

Politie agent of piloot. ik heb geprobeerd piloot te worden maar aangezien ik kleurenblind ben was het helemaal niet mogelijk. 

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik maak al twee jaar muziek en wil er zeker mee blijven doorgaan. Het valt me op dat het wel beloond, misschien niet zo op een financieel vlak maar zeker op een emotioneel vlak!

The taste of cuberdon in combination with juniper berries, coriander, cardamom, iris root, orange zest and lavender from Sault. Cheers to you! 

Gepost op 11/09/2019
Stuur Holy Water een bericht

Producten van Holy Water