Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Het Geel Genot

Christophe & Anne VanhaesendonckAmbachtelijke advocaat & likeuren

Reeds twee jaar maken mijn vrouw en ik advocaat, ambachtelijk en op grootmoeders wijze. In feite is ons recept eentje van vroeger dat in een modern jasje wordt gestoken - wij combineren onze huisgemaakte advocaat met andere smaken zoals koffie, limoncello, en ook met streekproducten zoals honing en Belgische gin's. Er zijn nog zoveel combinatie mogelijkheden die we willen proberen! 

Een passie voor kippen hadden we altijd. Er liepen er steeds meer in onze tuin en op een bepaald moment hebben we van de eitjes advocaat gemaakt dat door lokale markt bezoekers, vrienden en kennissen beaamd werd. Van het ene komt het andere en ineens gingen we een naam kiezen, logo creëren en de perfecte potjes ontwerpen. Dan kwam ons atelier en de streekwinkel waar we enkel lokale streekproducten verkopen. 

Wij hebben van onze passie onze job kunnen maken. En dat zie je in ons product. Van het begin tot de verkoop doen wij alles zelf. Wij vinden het belangrijk om met kwalitatieve producten te werken en dit is een motivatie voor nog meer te groeien en te experimenteren.

Bekijk alle producten van Het Geel Genot

Waar krijgen jullie de beste ideeën?

Wij werken met vele recepten van vroeger samen met producten die wij uit de streek ontdekken en verkopen in onze winkel. 

Waaraan kunnen we jullie werk herkennen?

Onze logo van onze kip samen met onze naam Het Geel Genot wordt meer en meer door de mensen herkent. Alsook is geel onze kleur en voor marketing op zowel de markt als in de winkel spelen wij veel met de gele kleur. 

Welke (creatieve) Belg beschouwen jullie als lichtend voorbeeld?

Ons grootmoeder beschouwen wij als ons voorbeeld. Wij herinneren ons nog steeds die pot advocaat in haar frigo dat zorgde voor gezelligheid samen. 

Welke grote droom koesteren jullie?

Onze grote droom is om deze droom te kunnen uitbouwen zodat iedereen van ons product kan genieten. Een potje advocaat is voor ons pure nostalgie. 

Vertel ons iets over jullie dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Wij werken samen als koppel om onze droom te realiseren. Wij zijn als koppel samen gepassioneerd door dezelfde passie en geloven heel hard in het slagen hiervan. De ene vult de andere aan..

"Een streekproduct op grootmoederswijze met een verhaal."

 

Gepost op 17/05/2018
Stuur Het Geel Genot een bericht

Producten van Het Geel Genot