Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Heaven Chocolate

Wendy De JongheArtisanale chocoladepasta

Bij Heaven Chocolate specialiseren we in het maken van verse artisanale chocoladepasta's. We werken enkel met verse room en roomboter en voegen nooit chemische bewaarstoffen toe. Dit zorgt voor verse producten met een unieke smaak. Elk product wordt dan ook op bestelling gemaakt zodat de klant een echt vers product geleverd krijgt. 

Elke dag opnieuw besef ik dat ik enorm veel energie haal uit Heaven Chocolate. Na een carrière in de verzekeringssector volgde ik in 2012 en 2013 loopbaancoaching. Tijdens een visualisatieoefening werd het me duidelijk dat ik iets met chocolade wilde gaan doen. Ik schreef me in voor een opleiding ambachtelijk chocolatier en zette stap voor stap mijn carrière op de rails. Ik kijk nu alleen maar vooruit en hoop dat ik nog heel lang verder kan doen met Heaven. Ik geniet dan ook ten volle van het proces en de stappen die ik zet. 

Inspiratie komt vaak uit foodmagazines, social media en beurzen die ik bezoek. Dan koop ik de grondstoffen in en begin ik aan het testen op smaak en structuur in mijn atelier. Eens ik blij ben met het resultaat laat ik de chocoladepasta proeven door mijn man en kinderen en ook wel vrienden en kennissen. 

Graag willen we dé referentie worden voor foodies voor verse artisanale chocoladepasta. Elke dag zetten we stappen om ons dichter bij deze droom te brengen, hoe klein ze ook zijn! 

Bekijk alle producten van Heaven Chocolate

Welke stap in het creatieve proces vind je het leukst?

Het testen van nieuwe smaken, de productie zelf en het persoonlijk contact met mijn klanten.

Wanneer beschouw je je creatie als geslaagd?

Als mijn creatie voldoet aan de wensen van de klant en voor hem een meerwaarde kan betekenen.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Ik heb enorm veel bewondering voor een heleboel andere onderneemsters die allemaal van nul zijn begonnen en al wat verder staan in hun proces.

Waar krijg je de beste ideeën?

Als ik alleen ben. Dat kan zowel in de auto, tijdens een wandeling, in bed of in bad zijn. 

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben zeer ongeduldig en heb graag dat de zaken vooruit gaan. Ik ben ook een eeuwige twijfelaar als ik beslissingen moet nemen, gelukkig is er dan mijn echtgenoot!

"Chocoladepasta's gemaakt met de fijnste Belgische chocolade en verse room."

Gepost op 05/02/2018
Stuur Heaven Chocolate een bericht

Producten van Heaven Chocolate