Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

HAVN

Steve SymonsSpirits

Mijn vele reizen leidde tot het opstarten van HAVN.
Ik heb me laten inspireren door acht havensteden over de hele wereld: Antwerpen, Kopenhagen, Marseille en Bangkok voor de gin en Port St Louis, Georgetown, Havana en Miami voor de rum. Deze havens hebben de verfijnde smaken en unieke flessen grotendeels beïnvloed waar HAVN nu bekend voor is. 

Het werd ook meteen duidelijk dat om uit te blinken we meer dan de superieure kwaliteit op gebied van smaak moesten aanbieden. 'Bottle design' werd ineens heel belangrijk en de flessen kregen dan ook een luxueuze uitstraling. Elke fles kreeg een specifieke kleur en uitvoering die interageren met het smakenpalet. Bovendien zijn de flessen zo afgewerkt dat ze telkens anders schitteren in het licht.

We wilden gins creëren geïnspireerd op wereldhavens waar je zonder verdere uitleg meteen hun oorsprong proeft. En dan hebben we zeker bereikt. 

De verschillende smaken en geuren van onze dranken doen denken aan een bepaalde windstreek. Hun smaken nemen je mee naar andere oorden, die vertellen over andere gewoonten en volkeren, andere gebruiken en rituelen.

Met HAVN gin kan u deze herinneringen steeds opnieuw beleven, waar ter wereld u ook bent, u neemt steeds een stukje van de wereld met u mee.

Bekijk alle producten van HAVN

Wat is de rode draad in je werk?

Verfijnde producten op de markt brengen.

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

De speciale smaken en flessen. 

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Reizen.

"Uit passie voor gin is het merk HAVN ontstaan."

Gepost op 23/01/2018
Stuur HAVN een bericht

Producten van HAVN