Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

GRiNT

Michiel Goethals & Mattias van MieghemMeubels & woonaccessoires

GRiNT maakt vanaf 2006 interieurobjecten die een bepaalde jeugdigheid uitstralen, maar die ook tastbaar en bruikbaar zijn. We zorgen graag voor een speelse, frisse en vooral levendige omgeving die plezier met zich meebrengt. We maken frisse, unieke lampen, kapstokken, tafels, kasten, banken, plafonds, wanden, luifels, ruimten en zelfs kleine gebouwen.

Met veel passie werken Michiel en ik samen. Eerst bespreken we nieuwe concepten en ideeën die dan worden geschetst en uitgetekend. Vervolgens maken we er een 3D model van en eens deze geperfectioneerd is beginnen we aan de eind creatie. Het is belangrijk voor ons dat al onze creaties esthetisch en functioneel zowel als ecologisch verantwoord zijn. We gebruiken ook vaak een 3D printing productietechniek die 100% plantaardig materiaal gebruikt. 

Al onze creaties worden zelf gemaakt in ons atelier in Zwijndrecht dus er is een bijzonder grote controle over de geleverde kwaliteit. Onze producten zijn authentiek, ogen herkenbaar en toch origineel. Ze zijn heel gewoon en toch apart, zonder exclusief, hoogdravend of exotisch te zijn.

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

Grafiek.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Maarten van Severen.

Welke grote droom koester je?

Een mooi project doen in Parijs.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Onze eerste ontwerpen werden gemaakt in de auto, al rijdende.

"Onze producten zijn authentiek, ogen herkenbaar en toch origineel."

Gepost op 19/02/2018
Stuur GRiNT een bericht