Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Grano Ladies

Xavie BattelGranola & snacks

Ik ben zelf granola beginnen maken om gezonder en puurder te leven. Ook familie en vrienden voelden zich veel fitter en energieker met een granola ontbijt. Zo ben ik geleidelijk aan meer mensen gaan overtuigen om ook gezonder te ontbijten. Ik lanceerde in 2014 een webshop en in 2015 waren onze granola's in de eerste winkeltjes in Vlaanderen te koop.

Het ontwikkelen van nieuwe producten boeit mij het meest. Nieuwe smaakcombinaties te zoeken, maar vooral om innovatieve gezonden producten te ontwikkelen. Neem nu bijvoorbeeld onze granola bites. Dit zijn echt unieke koekjes op de markt. Ze zijn op basis van havervlokken, noten, pitten en zaden en bevatten geen, of zeer weinig toegevoegde suikers. Ook ben ik graag in dialoog met andere ondernemers. Iedereen heeft zijn kijk op het leven, en ik vind het boeiend om met hun daarover te praten.

Ik droom ervan om dagelijks van de kleine dingen te kunnen blijven genieten. Ondernemerschap en ouderschap samen resulteert soms in een druk bezette agenda en dan is work-life balance en genieten van de kleine dingen zo belangrijk. Ik neem dus voldoende tijd voor mijn gezin, tijd om van elkaar te kunnen genieten.

Bekijk alle producten van Grano Ladies

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

Onze producten zijn echt puur van samenstelling, geen additieven, geen houdbaarheidsverlengers en geen aroma's. Enkel pure ingrediënten.

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Als we zien dat onze klanten echt trouwe klanten worden. Als ze dezelfde voordelen van gezonde voeding ervaren zoals wij ze ervaren. Voor mij is een product geslaagd als de klant zegt: 'Xavie, sinds ik granola eet 's morgens heb ik echt geen honger meer tot de middag. Ik heb geen behoefte meer aan tussendoortjes'.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Sandra Bekkari is een voorbeeld voor mij. We hebben uiteindelijk hetzelfde doel voor ogen. We vinden het welzijn van de mens belangrijk. Ik vind het fantastisch hoe ze zoveel mensen kan bereiken en kan motiveren om een nieuwe weg in te slaan.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Ik heb als jonge starter veel advies gekregen van ervaren ondernemers. Ik zou het super vinden om ook mijn ervaringen te kunnen delen met jonge starters en te luisteren naar hun vragen en noden.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Mijn levensmotto luidt 'mind- set is everything'. Ik vind het zo belangrijk om positief in het leven te staan en steeds het goed in iedereen en elke situatie te zien. Ook de mensen in mijn omgeving probeer ik te stimuleren om het leven door een roze bril te zien.

"XAVIES' granola is your healthy pleasure."

Gepost op 27/05/2019
Stuur Grano Ladies een bericht

Producten van Grano Ladies