Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Generous

GenerousBio & glutenvrije koekjes

Generous is de naam van ons merk, de filosofie van ons bedrijf en onze duurzame ontwikkelingsdoelstelling. Wij zijn een artisanaal, bio en glutenvrije koekenbakkerij in Brussel en proberen onze koekjes in de belgische bakkerstraditie te bereiden met zo weinig mogelijke verspilling en met de hulp van ethieke bio leveranciers.

Al onze producten zijn glutenvrij en worden bereid in een atelier dat gecertificeerd ‘glutenvrij’ is. Wij beschouwen het als onze uitdaging om een gamma heerlijke kwaliteitsproducten aan te bieden die rekening houden met de beperkingen die voortvloeien uit glutenintolerantie en ‑allergie. 

We hechten ook belang aan onze sociale en ecologische verantwoordelikheid. Onze koekjes worden verpakt door Travie, een beschutte werkplaats die personen met een beperking ondersteunt door ze een nuttige baan te bieden dat bevorderlijk is voor hun ontplooiing en ontwikkeling van hun persoonlijke autonomie. De strijd tegen voedselafval willen we ook aangaan; de gebroken of onvolmaakte koekjes worden gegeven aan plaatselijke verenigingen, de gebroken speculoos worden vernieuwd door tal van gastronomische partnerschappen.

Bekijk alle producten van Generous

DE GENEROUS FAMILIE

Céline Citron
Citroenzandkoekjes

Charlotte Chocolat
Chocolade koekjes met hazelnoten en fleur de sel

Nicole Noisette
Krokante koekjes met hazelnoten

Sylvain Speculoos
Speculoos

Victor Vanille
Vanillezandkoekjes

Stella Stracciatella
Koekjes met chocolade brokjes

Colette Coco
Kokosnootkoekjes

Martine Matin
Haverkoekjes met rozijnen

Martin Matin
Haverkoekjes met chocolade

"Onze koekjes zijn biologisch, bevatten geen gluten en toch smaken ze…heerlijk!"

Gepost op 01/10/2019
Stuur Generous een bericht

Producten van Generous