Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Fin en Stip

Donnie De NeefKaarten & illustraties

Een paar jaar geleden, tijdens een kleine 'dertiger'-crisis kon ik mijn creatieve drang niet meer negeren. Ik droomde ervan om mijn dagen te vullen met vormgeving, kleur en ontwerpen. Ik werkte toen nog voltijds dus besloot ik om een avondcursus grafisch ontwerp te volgen. Hierna nam ik de grote stap om er volledig voor te gaan en nam ik ontslag. Dat was één van de beste beslissingen van mijn leven. 

Ik maak illustraties, geboortekaartjes op maat, originele wenskaarten en leuke objecten voor kinderen. 's Avonds droom ik van nieuwe ontwerpen maar ook van reizen want musea en boeiende plaatsen geven me vaak inspiratie.

Met Fin en Stip wil ik de wereld een stukje mooier maken. Ik wil iets dat mooi is vorm geven. Het blijven creëren van accessoires voor kinderen is een passie die ik verder wil doen groeien. Ons motto is: 'to make life beautiful', en dat vat het mooi samen! 

Bekijk alle producten van Fin en Stip

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Als het klopt volgens mijn buikgevoel en de klant er gelukkig mee is.  

Wat is de rode draad in je werk?

Scandinavische eenvoud, speelse ontwerpen, bijzondere kleuren. De juiste kleuren vinden is heel belangrijk voor mij. 

Waar krijg je de beste ideeën?

Ik ben een natuurmens. Ik kan enorm genieten van bloemen en planten en van de seizoenen te zien veranderen. Of van een zaadje een heuse boom te zien worden.

Welke grote droom koester je?

Een eigen winkel of atelier, vol zelfontworpen Fin en Stip producten, met veel kleur en planten, waar klanten een ontwerp kunnen bespreken en workshops volgen.

"To make life beautiful - dat is het motto van Fin en Stip."

Gepost op 18/01/2018
Stuur Fin en Stip een bericht

Producten van Fin en Stip