Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

EquiPearl

Christel LybaertJuwelen

EquiPearl is mijn passie-project en bijberoep. Mijn liefde voor en mijn werken met paarden, zowel als het creatief bezig zijn met parels en halfedelstenen, liggen aan de basis van EquiPearl . Een opleiding juweelontwerp, volharding en de nodige portie zelfvertrouwen deden de rest. En toen was er EquiPearl, een concept waar passie voor paarden en parels samenvloeien.

Alle creaties worden door mij in mijn atelier zelf gemaakt. Meestal begin ik met een vaag idee dat openbloeit in mijn gedachten. Ik voel me op een bepaald moment aangetrokken tot bepaalde stenen, hun kleur, vorm of maat, en ik begin te creeëren. De rest volgt vanzelf. Het werken met paardenhaar bepaalt mee de creatie omdat je dat niet zomaar voor alle ontwerpen kan gebruiken. Eens ik een warm gevoel krijg weet ik dat de creatie juist zit. 

'Carpe Diem' is mijn motto. Het blijven geloven in jezelf en het blijven dromen en ervoor durven gaan, maakt dat ik mijn doelen bereik. Leer genieten van de kleine momenten en leef van dag tot dag.

Hoeveel tijd besteed je aan je activiteit?

Moeilijk te zeggen - time flies when you are having fun!

Sta je ook zelf in voor de productie of besteed je dat uit?

Ik produceer alles zelf. De basisproducten koop ik uiteraard aan. Het paardenhaar is overwegend van eigen dieren, doch kan ook aangeleverd worden als unieke herinnering aan een paard van een klant. 

Wat is de rode draad in je werk?

Passie en paarden.

Waar krijg je de beste ideeën?

Door bij mijn paarden te zijn maak ik mijn hoofdje leeg en dat maakt ruimte voor inspiratie. Een zalig 'zen' moment.

Welke grote droom koester je?

Simpelweg gelukkig zijn.

"Passie, paarden, parels. Deze drie ingrediënten vormen EquiPearl.”

Gepost op 22/01/2018
Stuur EquiPearl een bericht