Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Elysta

Maud Roegiers & Erwan MorelleKindermeubels & accessoires

Met ons merk Elysta willen we de fantasiewereld van kinderen nog leuker maken maar op een duurzame en gebalanceerde manier. 

In januari 2017 is het allemaal begonnen. We hadden een Wolk Bed gecreëerd voor onze dochter en onze vrienden en familie vonden het zo fantastisch dat we besloten om onze ideeën te commercialiseren. We hebben nu ons eigen atelier waar we unieke meubels, juwelen en speelgoed voor kinderen creëren zonder schroeven en spijkers. Als toegewijd team zijn mijn man en ik heel complementair - alles van ontwerp, productie en afwerking tot marketing, sales en klantenservice doen we zelf. 

De natuur en het universum inspireren ons enorm. In elk product zal je deze elementen zien terugkomen. We volgen ook sterk ons hartgevoel en de wensen van onze kinderen. We zijn ook enorm trots dat we enkel met duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen werken, vooral berkenhout, die 100% Belgisch zijn en meedragen aan het duurzaam beheer van onze bossen. 

We streven ernaar om een duurzaam, creatief merk te creëren dat plezier geeft aan iedereen en hun de kracht geeft om voluit te dromen! 

Bekijk alle producten van Elysta

Welke stap in het creatief proces vinden jullie het leukst? 

We bezien Elysta als ons kindje dus zijn we gepassioneerd in alles dat we doen. We houden wel enorm van de creativiteit die de ontwikkeling van ons merk en nieuwe producten ons geeft, zowel als de zoektocht naar de optimale efficiënte werkwijze.

Wat is de rode draad in jullie werk?

Spontaniteit, intuïtie en motivatie. Een creatie is geslaagd zolang we naar ons eigen hart zowel als het universum luisteren.

Waar krijgen jullie de beste ideeën?

Wij wonen in de natuur, buiten de stad met onze kinderen, twee elementen die een grote invloed hebben op onze gedachtengang. Aan onze creaties is sterk te zien dat de natuur een grote invloed heeft op ons.

Welke grote droom koesteren jullie?

We hebben er een paar - om van Elysta te kunnen leven, een reis met de familie te maken, een atelier met allerlei creatievelingen op te starten, een Elysta bed aan de Koninklijke Familie te verkopen .. Om gewoonweg gelukkig te zijn. 

Welke (creatieve) Belg beschouwen jullie als lichtend voorbeeld?

We houden van de werken van Folon, Magritte en Hergé.

"Met ons merk Elysta willen we de fantasiewereld van kinderen nog leuker maken maar op een duurzame en gebalanceerde manier."

Gepost op 05/07/2018
Stuur Elysta een bericht

Producten van Elysta