Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

El Gusto Loco

Michele De Coninck & Patrick StaesNatuurlijke probiotische & gefermenteerde dranken

Wij zijn Patrick & Michèle, een koppel in het dagdagelijks leven maar daarnaast ook oprichters van El Gusto Loco.

Toen we in 2015 waterkefir ontdekte werden we geïnspireerd. Michèle had last van PDS (prikkelbare darm syndroom) en de kefir zorgde ervoor dat haar darmflora terug in balans kwam. Zo hebben we met de waterkefir cultuur blijven produceren en zijn we smaak beginnen toevoegen. Zo is de Nahua Kefir® onstaan en hij is nu verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Ook zijn we beiden geen frisdrank liefhebbers, dus zochten we een alternatief . Zo is de Nahua Shrub® onstaan. 

Lekkere, gezonde en innovatieve dranken produceren is dus onze passie geworden. De productie van waterkefir heeft heel veel aandacht nodig om telkens dezelfde smaak te creëren. De shrub is simpeler om te maken maar vergt een langere productietijd voor de appelazijn, die we tot vandaag zelf fermenteren. 

Welke stap van het productieproces vind je het leukst?

Nieuwe smaken produceren en dan testen. We moeten toch proeven dat het lekker is!

Waaraan kunnen we jullie producten herkennen?

Aan de 'Nahua' in de naam van de drankjes. Dit komt van de Nahuati, de laatste en nog levende afstammelingen van de Azteken. Deze zouden de cultuur van waterkefir voor het eerst gevonden en gecultiveerd hebben.

Vertel ons iets over jullie dat we nog niet weten maar dat jullie wel typeert.

Wij hebben als koppel enorm veel gelijkenissen, wat resulteert in een hoog soulmate gehalte. Wat ons typeert is doorzettingsvermogen. 

"100 trillion friends, you did not know you had!"

Gepost op 10/07/2017
Stuur El Gusto Loco een bericht