Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Crafts and Confetti

Laure De MesmaekerWenskaarten

Ik ben een enorme geluksvogel - mijn passie is mijn beroep. Hier kan ik mij tenvolle in uitleven. Naast mijn voltijdse job als grafisch ontwerpster werk ik ook aan mijn eigen passie-project: Crafts and Confetti. De grafische wereld blijft me verrassen en het leerproces is oneindig. Het verveelt echt nooit! 

Als kind was ik al heel creatief. Tekenen, kleuren en knutselen waren mijn favoriete bezigheden. Uren kon ik hiermee bezig zijn. Dit is eigenlijk nooit verdwenen - kleuren en vormen hebben me steeds geboeid. Daarom koos ik ook om een grafische opleiding te volgen. Mijn loopbaan heeft me veel geleerd en dat doet het nog steeds. Maar de dwang en droom om zelf te ondernemen was te sterk. Met veel zin en liefde voor mijn ambacht is Crafts and Confetti dus ontstaan.

Ik hoop dat mijn wenskaarten mensen doen lachen. Bewust of onbewust. Het zijn wenskaarten met een groot knipoog - waar grappige quotes en bijpassende tekeningen centraal staan. De lieve illustratiestijl gecombineerd met leuke woordspelingen zal hopelijk iedereen aan het lachen brengen! 

Bekijk alle producten van Crafts and Confetti

Welke stap in het creatief proces vind je het leukst?

Het kiezen van een grappige quote om deze dan te combineren met een zelfgemaakte illustratie. Ik hou ervan om details toe te voegen en kleuren te kiezen om zo tot een voor mij geschikte samenhang komen

Welke grote droom koester je?

Mijn grootste droom nu is dat Crafts and Confetti een groot publiek bereikt en dat ik al deze mensen aan het lachen kan brengen!.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Een schattige koffiebar openen gecombineerd met een coole conceptstore

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Positieve vibes en enthousiasme zijn voor mij onmisbaar! 
Ik hou en geniet enorm van het leven en al het moois dat het te bieden heeft.

"Crafts and Confetti maakt van elk ontwerp een feestje, zodat jij enkel maar de confetti hoeft te gooien."

Gepost op 22/01/2018
Stuur Crafts and Confetti een bericht

Producten van Crafts and Confetti