Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

COSY Knits

Martine MeulemanKnits & plaids

Als architect vind ik het heel boeiend om niet alleen mijn stempel te drukken op het interieur, maar ook op de aankleding ervan. Daarom heb ik vorig najaar een 100% Belgisch breilabel opgestart met moderne designs in twee kleuren die passen in ieder interieur.

Onze plaids en kinderdekentjes worden uit de fijnste selectie wol en katoen vervaardigd en zijn dubbel gebreid. We selecteren zorgvuldig de beste materialen en waken over een hoge productiestandaard. Hiervoor werken we samen met een gespecialiseerde breigoedfabrikant uit Zottegem. Met ons merk willen we ook de kans geven aan jonge ontwerpers om hun designs op de markt te brengen. Onze nieuwste zomercollectie plaids met bijhorende kussens werd ontworpen door textielontwerpster Charlotte Vandenborre.

Maak het binnen én buiten gezellig met de zachte en tijdloze plaids van COSY Knits; een onmisbare blikvanger in elke sofa of tuinzetel.

COSY Knits zullen je gezellig warm houden en hun excentrieke en unieke kleurencombinatie zorgen er voor dat ze opvallen in je interieur!

Bekijk alle producten van COSY Knits

Welke stap van het productieproces vind je het leukst?

De ontwerpen voor het eerst zien en beoordelen, dan de kleuren kiezen en als laatste de presentatie van het product bepalen.

Wat is jullie ambitie als ontwerper?

Zoveel mogelijk Belgische interieurs opfleuren met onze ontwerpen!

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Vincent Van Duysen

Welke film of welk boek liet je niet los?

The Fountainhead van Ayn Rand

"Stijlvolle gebreide plaids en kussens voor een cosy thuisgevoel, zowel binnen als buiten."

Gepost op 23/06/2017
Stuur COSY Knits een bericht

Producten van COSY Knits