Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

COPAIN

Bart van HouckeDesign objecten

Ik zocht iets waar ik mijn creativiteit tastbaar kon maken.

Ik ben eigenaar van Studio Achoo, en het is mijn droom om mijn eigen designbureau voltijds te runnen. Tien jaar geleden zocht ik iets waar ik mijn creativiteit tastbaar kon maken. Zo ben ik industrieel productontwerp gaan studeren en er opende zich een nieuwe wereld voor mij! Nu is het mijn passie en het speelveld voor mijn creativiteit. 

Vorig jaar heb ik samen met Dwight Warnez (founder) het merk COPAIN opgericht. Het is ons doel om duurzame producten te ontwerpen met een tijdloos design. Kwaliteit, slim gebruik van materialen en een juiste productie zijn de belangrijkste elementen. We leggen de focus op objecten die het leven van de mens makkelijker maken en dragen ook graag bij aan de maatschappij met duurzame, lokale producten. 

Bekijk alle producten van COPAIN

Omschrijf stapsgewijs het proces van idee tot afgewerkt product.

Eerst komt het idee, en die gaan we vertalen in abstracte schetsen. Dit wordt gevolgd door een eerste visualisatie en indien nodig ook schaalmodellen. Dan laten we het ontwerp even met rust en krijgt het de tijd om te rijpen in ons hoofd. Als dit goed aanvoelt gaan we de eerste vormmodellen maken. Hierna kunnen er prototypes gemaakt worden en zo krijgen we de eerste serie!

Wanneer beschouw je een eindproduct als geslaagd?

Als er meerwaarde gecreëerd is. Als het product ergens toe leidt.

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

Solide, stijlvolle producten met een leuke twist.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Stefan Schöning

“Ik zocht iets waar ik mijn creativiteit tastbaar kon maken.”

Gepost op 30/03/2017
Stuur COPAIN een bericht

Producten van COPAIN