Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Confiserie Nilona

Bart Nauwelaerts & Christel GrijseelsZoetigheden

In 2020 en na zelf meer dan twintig jaar ervaring in de zoetwaren sector, slaan ik en Bart, mijn man, de handen in elkaar. We zien een opportuniteit om de producten van de vroegere Confiserie Feliz opnieuw aan te bieden en ze onder de naam Confiserie Nilona nieuw leven in te blazen met als inspiratie de recepten van de grootvader van Bart. 

We willen producten van topkwaliteit aanbieden met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alles wordt met de hand gemaakt. Net als de eeuwenoude traditie koken we in koperen ketels, dat zorgt voor een herkenbare smaakbeleving die je doet genieten van al dat lekkers. Onze toekomstvisie is vooral het terugbrengen van mijn grootvaders authentieke recepten, en het garanderen van een superieure smaakbeleving.

Confiserie Nilona draait voornamelijk om kwaliteit, authenticiteit, het ambachtelijke, en werken met natuurlijke producten. 

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd

Als ik mijn familie laat proeven na een nieuwe ontwikkeling en ze er grootvaders smaak in herkennen, dan is het voor mij geslaagd.

Waar krijg je de beste ideeën

Overal. Ik heb vaak een papier en balpen in de buurt liggen zodat ik dingen snel kan opschrijven. 

Welke grote droom koester je?

Confiserie Nilona laten groeien in binnen en buitenland, maar ik denk dat we daar al aardig aan in het slagen zijn. 

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen

Sowieso iets met zoetwaren.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Bart is heel precies en punctueel, en Christel eerder een georganiseerde chaoot. We zijn dus samen het perfecte team gezien we elkaar op alle vlakken aanvullen. 

"Authentieke, pure smaken. Made in Belgium."

Gepost op 27/04/2018
Stuur Confiserie Nilona een bericht