Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Confidas

ConfidasPâtes de fruits

Wij produceren authentieke pâtes de fruits, een hoogwaardige fruitsnoep gemaakt van minstens 50% fruitpuree. Al onze producten zijn vegan, vrij van artificiële kleur- en smaakstoffen en vrij van bewaarmiddelen.

Pâtes de fruits zijn een product met een rijke geschiedenis. Ze dateren van de 10e eeuw. Om fruit te bewaren tijdens de wintermaanden werden ze op een speciale manier geconserveerd. Het duurde niet lang voordat de delicatesse werd opgepikt. Confidas blijft trouw aan de originele receptuur. Vandaag zoeken mensen meer en meer naar 'natuurlijke' en 'eerlijke' producten. De combinatie van de rijke historiek en de inherente kenmerken van pâtes de fruits zorgen ervoor dat we ons dagdagelijks inzetten om deze producten opnieuw bekend te maken bij de consument.

We volgen de de confiserietrends op de voet. Daarnaast doen we veel inspiratie op bij onze klanten. Zo ontwikkelden we al pâtes de fruits met champagne en gin. Daarnaast maakten we al pâtes de fruits met kruiden zoals gember, rozemarijn en verveine. Dit maakt ons een stukje uniek.

Onze productie gebeurt nog steeds op een vrij arbeidsintensieve manier, maar laat ons toe om gemakkelijk in te spelen op specifieke vragen van klanten.

Bekijk alle producten van Confidas

Wat is de rode draad in de producten?

In eerste instantie houden we vast aan de receptuur voor het maken van authentieke pâtes de fruits. Daarnaast houden we vast aan het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Al onze pâtes de fruits zijn vegan, vrij van bewaarmiddelen en vrij van artificiële kleur- en smaakstoffen.

Waaraan kunnen we Confidas producten herkennen?

De intense en natuurlijke kleuren.

Wanneer is een product geslaagd?

Als de pâtes de fruits op tafel komen na een heerlijk diner. Als de gasten dan even tot verstilling komen bij het eten van onze heerlijke fruitsnoepjes en dan het vrolijke getater weer verder gaat. 

Is productie in-house uitgevoerd?

De volledige productie gebeurt op onze site in Drongen. We werken inmiddels met een team van negen medewerkers die dagelijks instaan voor het maken en verpakken van onze heerlijke snoepjes.

"Pâtes de fruits gemaakt van minstens 50% fruitpuree en vrij van artificiële kleur- en smaakstoffen. Het resultaat een zoete lekkernij met de
smaak van puur fruit, zacht en smeuïg van binnen en een crunchy toets langs buiten."

Gepost op 23/06/2020
Stuur Confidas een bericht

Producten van Confidas