Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Carumbola

Ingrid SluisRum-based spirits & likeurs

Ik kom uit een onderwijzersfamilie, en een familie die graag reisde. Het vertellen van verhalen kwam hier altijd bij te pas. Het zijn de verhalen die me boeien en die ik ook graag zelf vertel en deel en dit in gelijk welke capaciteit. Achter CARUMBOLA zit ook een verhaal en authenticiteit. Mensen vinden dit meer en meer belangrijk in de producten die ze kopen. 

Ik ben begonnen met CARUMBOLA omdat ik er van droomde een volledig eigen product op de markt te zetten. Er volledig voor gaan in alle vrijheid, met je passie en creativiteit en dit rekening houdende met de nood van de klant en wat je ziet en hoort. Dit is pas echt ondernemen! Als persoon maak je een evolutie door en op een gegeven moment is het juiste moment er en dan wil je springen en dat is het startmoment. 

CARUMBOLA is een Caribbean rum met 100% natuurlijke vruchtensappen. Je ruikt en smaakt de echte vruchten, puur natuur. Als drankje is het verfrissend, laag in alcohol, easy serve en licht zoet van smaak. Bijkomend zijn er ook likeurpralines met CARUMBOLA in het gamma, die beschikbaar zijn in twee smaken. 

De rode draad in alle huidige en toekomstige producten onder de naam Carumbola is de ‘Caribbean witte rum’ en de natuurlijke ingrediënten, daar wijk ik nooit van af! Uiteraard wil ik van CARUMBOLA mijn hoofdberoep maken. Ik wil CARUMBOLA verder uitbouwen en een verdiende, tijdloze plaats geven in het drankensegment. Zelf geloof ik in het principe van zaaien, groeien en oogsten en dat heeft zijn tijd nodig. Het voortschrijdend inzicht is hier ook zéér belangrijk zodat je continue kan bijsturen in veranderende situaties.

Bekijk alle producten van Carumbola

Wie was je eerste koper?

De eerste kopers waren vrienden en familie die je steunen waarvoor ik zeer dankbaar ben. In de professionele sfeer was de eerste koper een lokale winkel gespecialiseerd in streekproducten met nadruk op het ambachtelijke.

Wat is je ambitie als ontwerper?

Een tijdloze blijver in de categorie van cocktails in het drankensegment. Het zou mooi zijn als CARUMBOLA ook geëxporteerd zou worden en dit binnen en buiten Europa. 

Waaraan kunnen we CARUMBOLA herkennen?

Carumbola straalt ‘de zon’ uit, het gevoel ‘van altijd de zon in je glas te hebben’, 365 dagen zomer op gelijk welk moment van het jaar. Het speelse en spontane van CARUMBOLA straalt dan weer gezelligheid uit. De CARUMBOLA leuze is niet voor niets ‘because life is already complicated enough!' De veelzijdigheid van CARUMBOLA is ook enorm. Van 'easy serve' of simpele cocktails tot complexe cocktails, pralines en allerlei desserten zoals tiramisu. Er staan nog enkele producten in de stijgers maar het is te vroeg om hier nu al meer over te vertellen!

Wanneer beschouw je een creatie als geslaagd?

Als ondernemer moet je zelf beslissingen nemen maar het is belangrijk om steeds een voeling te hebben met de markt. Zodoende heb ik een proefkonijn-panel waar ik steeds op kan rekenen. Dit is een geslaagde manier van werken want geeft je constant bredere inzichten.

Welke grote droom koester je?

CARUMBOLA als partner op festivals, CARUMBOLA als exportproduct.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Ik doe heel graag wat ik doe, daarom ben ik freelancer én entrepreneur. Je moet de opportuniteiten zelf volledig benutten, ervoor gaan, niet terugkijken maar enkel vooruit. Als je een droom hebt, dan is het belangrijk dat je er alles aan doet om die te realiseren. Bouwen aan CARUMBOLA doe ik omdat het mijn droom en passie is. 

"Easy Serve style cocktails ... because life is already complicated enough!"

Gepost op 12/05/2020
Stuur Carumbola een bericht

Producten van Carumbola