Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Camp's

Ben, Pieter, Christophe, Pieter, Tom, Sharif, Natacha & ValérieIngelegde groenten, pickles & mosterd

Camp's is een familiebedrijf, opgestart in 1905. De eerste Belgische Pickles zijn ook door ons gemaakt, een prestatie waar we heel fier op zijn. Camp’s blijft werken aan de constante vernieuwing van zowel het bedrijf als het productengamma.  Met ons merk willen we vooral warmte en gezelligheid uitstralen, die deels stoelt op het authentieke karakter van de producten maar ook op de manier waarop Camp's als onderneming in de maatschappij staat. 

Elk nieuw recept  testen we grondig uit in onze eigen keuken. Als het aanslaat en als het op smaak blijft dan zetten we dat recept om in grotere productie. Alle productie is 100% natuurlijk en voor de groenten bijna uitsluitend met de hand. De eerste smaaktesten zijn de leukste stap in het proces. Wie weet proef je voor het eerst een product dat vele generaties zal meegaan! Net zoals wij dat doen met de groenten, mosterd en picklesrecepten die werden neergepend door Louis meer dan honderd jaar geleden.

Onze ambitie is om de Belg terug kennis te laten maken met het inmaken van groenten. Inmaken zorgt ervoor dat u vers, lekker en gezond kunt eten. Een nog groter voordeel is dat u door inmaken grote hoeveelheden groenten voor jaren kunt bewaren. Het moestuinieren is stilaan terug van weggeweest. Wij dagen mensen uit om nog een stap verder te gaan en de eigen groenten ook in te maken. In ons nieuwe gebouw organiseren we workshops om die oude technieken uit te leggen. In onze tuin kunnen buurtbewoners hun eigen groenten komen kweken. Als ze dat willen mogen ze die ook bij ons inmaken. 

Bekijk alle producten van Camp's

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

De wisselwerking tussen de Campsmedewerkers, het gebouw zelf en haar omgeving, de producten en de geschiedenis van Camp's.

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

De smaak. Onze producten zijn zuur en daar zijn we trots op.

Welke historische figuur had je willen zijn?

We zouden wel graag eens kunnen terug in de tijd reizen en in 1905 over de schouder van Louis Van Camp meekijken toen hij Camp's stichtte..

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Een creatieve en zelfstandige activiteit. Zolang we kunnen creëren komt alles goed.

"Wij leggen groenten, zowel als fruit, in, malen mosterd en maken pickles. Respect voor onze geschiedenis, blik op de toekomst."

Gepost op 21/11/2017
Stuur Camp's een bericht

Producten van Camp's