Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Bodesigns

Deborah Van de VeldeKeramiek & Illustraties

Ik haal inspiratie uit de gewone zaken in het leven. Zo kan ik gewoon naar de bakker gaan op een zondagochtend en thuis komen met nieuwe ideeën.

Al sinds ik klein ben weet ik dat ik dit wou doen: grafisch ontwerpen en illustraties maken. Vandaag is het dus mijn beroep geworden en ik maak alles zelf.

De bloempotten die ik maak zijn zelfs met de hand beschilderd. Al mijn ontwerpen hebben een lieve grappige toets en op mijn servies teken ik telkens een klein theezakje met mijn naam op. Dat maakt het wel herkenbaar! Julie’s House in Gent was mijn allereerste klant.

Bekijk alle producten van Bodesigns

Omschrijf stapsgewijs het proces van idee tot afgewerkt product.

In mijn gedachten zie ik hoe de tekening eruit gaat zien en dan maak ik een schets in potlood. Als ik tevreden ben ga ik aan de slag met waterverf, inkt en potlood. Dan scan ik mijn ontwerp in op de computer om hem te digitaliseren, en werk ik er nog een beetje aan tot ik volledig tevreden ben!

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Weliswaar een beetje cliché, maar ik haal inspiratie uit de gewone zaken in het leven. Zo kan ik gewoon naar de bakker gaan op een zondagochtend en thuis komen met nieuwe ideeën. Ik werk het liefst in rust en heb daarom een huis op het platteland gekocht, maar zoek toch regelmatig de stad op voor een creatieve boost!

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Een pluktuin openen.

"Ik haal inspiratie uit de gewone zaken in het leven. Na een wandeling door de stad of het bos kan ik terug thuis komen met allemaal nieuwe ideeën."

Gepost op 30/03/2017
Stuur Bodesigns een bericht

Producten van Bodesigns